Καρμιώτισσα, Αζάς: «Δεν επαναπαυόμαστε, αν δεν εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας»

Καρμιώτισσα, Αζάς: «Δεν επαναπαυόμαστε, αν δεν εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας»

Newsroom
karmiotissa_19
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ». ο εκπρόσωπος τύπου της Καρμιώτισσας Ανδρέας Αζάς, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στη Καρμιώτισσα, καθώς και στο γηπεδικό της νέας σεζόν, κάτι που είναι μεγάλης σημασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΖ: «Δεν επαναπαυόμαστε, αν δεν εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα».

Για την επίσκεψη της ομάδας στο ίδρυμα «Θεοτόκος» : «Αυτή ήταν και μια επιθυμία του κ. Πούνιν. Μας είπε να κοιτάξουμε τα παιδιά. Αυτά είναι τα προβλήματα. Την επόμενη βδομάδα θα επισκεφθούμε το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου».

Για τον Ντιμίτρι Πούνιν: «Θα παραμείνει μέγας χορηγός μας. Σε αυτόν αφιερώσαμε την παραμονή μας στην πρώτη κατηγορία».

Τα δεδομένα με το Τσίρειο και που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν: «Δεν έχουμε νεότερα. Το Τσίρειο είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Μάλλον το επικρατέστερο σενάριο είναι το Αμμόχωστος της Νέας Σαλαμίνας. Είναι πιο κοντά από το Παφιακό, αλλά δεν παύει η προσπάθεια μας να μπούμε στο Τσίρειο».

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν: «Άρχισε ήδη ο προγραμματισμός. Ήδη την ερχόμενη βδομάδα θα επιλεγεί και το προπονητικό κέντρο που θα μεταβεί η ομάδα στο εξωτερικό. Θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τις ανανεώσεις συμβολaιων, αλλά και για ενίσχυση».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα