Ραν Μπεν Σιμόν: «Μαζί παιδιά, θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα»(vid) 

Ραν Μπεν Σιμόν: «Μαζί παιδιά, θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα»(vid) 

Newsroom
simon anorth 16
Στην καθιερωμένη συνέντευξη του πριν από κάθε μεγάλο ματς, ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας Ραν Μπεν Σιμόν αναφέρθηκε εκτενώς στο επικείμενο ντέρμπι τίτλου με την Ομόνοια(21/4, 19:00).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Όγδοο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά των playoff, αυτή τη φορά κόντρα στην Ομόνοια. Ποια είναι η σημασία αυτού του αγώνα; Πώς θα το προσεγγίσετε;

«Κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε, κάθε βουνό που ανεβαίνουμε, είναι απλά η αρχή του επόμενου. Το παιχνίδι με την Ομόνοια, όλοι κατανοούμε την κομβικότητά του. Βλέπω τους παίχτες μου και πως το αντιμετωπίζουν. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το θέμα ωστόσο είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα τα οποία μας έφεραν μέχρι εδώ. Το εν λόγω παιχνίδι είναι και θέμα ενέργειας, και όταν μιλάμε για ενέργεια εννοούμε το γήπεδό μας και τον κόσμο μας. Τους χρειαζόμαστε στο «Αρένα», τους χρειαζόμαστε όλους εκεί. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν έρχονται σε συναυλία, πρέπει να έρθουν και να μας υποστηρίξουν, χρειαζόμαστε την ενέργειά τους, διότι είναι το πιο σημαντικό για εμάς μέχρι το τέλος της σεζόν. Μαζί παιδιά, θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα».


 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα