Ανόρθωση: Τα δεδομένα με Γκερέρο, η FIFA και τα deadlines που λήγουν

Ανόρθωση: Τα δεδομένα με Γκερέρο, η FIFA και τα deadlines που λήγουν

Πάνος Λάρκος
guerrero 20/4 fifa
Σε δύσβατα μονοπάτια συνεχίζει να βαδίζει η Ανόρθωση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν προκύψει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Γκερέρο βάζει σε δύσκολη θέση τη διοίκηση και γενικότερα η επόμενη μέρα μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες στην «Κυρία».

Με την περίπτωση Γκερέρο έχει προκύψει ένα αλαλούμ τις τελευταίες ώρες. Πάμε να δούμε τα πραγματικά δεδομένα και τι ισχύει στην περίπτωση του Ισπανού επιθετικού. Ο Γκερέρο προχώρησε σε τερματισμό του συμβολαίου του ελέω της μη καταβολής των δεδουλευμένων του.

Επίσημα η Ανόρθωση δεν γνωρίζει αν έχει καταθέσει ακόμη προσφυγή ο Γκερέρο και αναμένουν ενημέρωση από την FIFA για το πιο πάνω θέμα. Αν προχώρησε σε προσφυγή τότε θα προκύψουν εξελίξεις και πιθανότατα σοβαρές συνέπειες στην ομάδα.

Σχετικά με το ότι έδωσε ο ποδοσφαιριστής διορία να πληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Ακόμη και να εξοφληθεί, όμως, ο ποδοσφαιριστής μέχρι τη Δευτέρα δεν υπάρχει δέσμευση από πλευράς του ότι θα αποσύρει τον τερματισμό συμβολαίου.

Τουλάχιστον όχι επίσημα. Απ’ την άλλη ακόμη και να έχει τέτοια πρόθεση ο ποδοσφαιριστής να αποσύρει τον τερματισμό, δεν είναι σίγουρο ότι η Ανόρθωση μπορεί να βρει τα χρήματα και να καταβάλει τα δεδουλευμένα του.

Νέος κίνδυνος με τα deadlines


Τα προβλήματα δεν σταματάνε εδώ για την Ανόρθωση. Και αυτό γιατί υπάρχουν deadlines από κάποιους ποδοσφαιριστές τα οποία λήγουν και αν δε διευθετηθούν θα προκύψουν νέα προβλήματα.

Η διοίκηση έχει πολλά ανοικτά μέτωπα και αυτό που θέλει είναι να κλείσει όσες περισσότερες τρύπες μπορεί για να αποφύγει κυρώσεις και προβλήματα. Κάτι που δεν είναι εύκολο και ο κίνδυνος που υπάρχει είναι μεγάλος…

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα