Ματσίν:«Δίκαιοι νικητές, δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά την απογοήτευση του κυπέλλου»

Ματσίν:«Δίκαιοι νικητές, δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά την απογοήτευση του κυπέλλου»

Newsroom
ΜΑΤΣΙΝ
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Πάμπλο Ματσίν.

Τη συμπεριφορά των παικτών του μετά την αποτυχία στο Κύπελλο, επαίνεσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, μετά από τη σημερινή επιτυχία κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι προφανές ότι είμαστε δίκαιοι νικητές του παιχνιδιού. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά την αποτυχία του Κυπέλλου. Είμαι ευχαριστημένος για τη συμπεριφορά των παικτών του. Είχαμε το κίνητρο να είμαστε πρώτο στο δεύτερο γκρουπ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Με καλό ρυθμό. Είναι προφανές ότι το πρώτο γκολ είναι και αποτέλεσμα της δικιάς μας πίεσης. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, τουλάχιστον αυτή η μικρή χαρά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε ένα τοπικό αντίπαλο».

Για την επόμενη χρονιά, το πλάνο του, αλλά και τους πολλούς οπαδούς που ήρθαν στο ματς κυπέλλου: « Από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, είδα πόσο καλούς οπαδούς έχουμε. Είμαστε ένα ιστορικό κλαμπ με πολλούς τίτλους. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε στους έξι πρώτους, κάτι που είναι ο στόχος για την επόμενη χρόνια. Πρέπει να αναλύσουμε τι χρειάζεται για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους έξι πρώτους. Είναι στο χέρι της ομάδας να αποφασίσει αν θέλει να είναι στο διεκδικητές του τίτλου. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει χάσιμο χρόνου. Η ιδέα από την αρχή ήταν να παλέψει ο Απόλλων για τους τίτλους.»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα