Γαρπόζης: «Προσπαθώ να χτίσω νοοτροπία νικητή, θέλει πολλή δουλειά στη συνέχεια»

Γαρπόζης: «Προσπαθώ να χτίσω νοοτροπία νικητή, θέλει πολλή δουλειά στη συνέχεια»

Newsroom
garpozis
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Γαρπόζης, παραχώρησε δηλώσεις, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στα λάθη της άμυνας, αλλά και στη μη μετουσίωση των ευκαιριών σε γκολ, στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Γαρπόζης, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα με 4-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Με το πρώτο λάθος δεχθήκαμε το γκολ. Στο καλό διάστημα που είχαμε δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Κάναμε ξανά παιδικό λάθος και δεχθήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα και εσωτερικά και εξωτερικά. Μας λυπεί το αποτέλεσμα. Χάσαμε μετά από πολύ καιρό. Ο αντίπαλος φάνηκε πιο έτοιμος απέναντι στα αντίπαλα γκολπόστ. Ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι έπαιξε σε πιο υψηλού επιπέδου παιχνίδια.»

Για το ότι Απόλλων και ΑΕΛ παίζουν στο β γκρουπ και πως βλέπει την επόμενη μέρα της ΑΕΛ: «Από την πρώτη μέρα προσπαθώ να χτίσω τη νοοτροπία νικητή. Το καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό με τα προβλήματα που υπάρχουν. Είναι η τρίτη χρονιά που μένει η ΑΕΛ εκτός εξάδας. Θέλει μεγάλη δουλειά για να επανέλθει η ομάδα. Είχαμε δέκα παιχνίδια που δεν χάσαμε και είναι αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε. Τη νοοτροπία νικητή»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα