Νέα Σαλαμίνα: Μπήκε στα… βαθιά ο Χριστόδουλος

Νέα Σαλαμίνα: Μπήκε στα… βαθιά ο Χριστόδουλος

Πάνος Λάρκος
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Μπορεί τα Playout να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου και οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας ήδη σχεδιάζουν την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει στη Νέα Σαλαμίνα. Ήδη σε μεγάλο βαθμό οι προσπάθειες ανανέωσης των ποδοσφαιριστών που η τεχνική ηγεσία ήθελε έχουν γίνει και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Ταυτόχρονα ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου έχει μπει στα βαθιά και για το κομμάτι των προσθηκών που θα γίνουν. «Βλέπει» μεταγραφικούς στόχους, αναλύει δεδομένα, βγάζει συμπεράσματα και σύντομα θα πάρει αποφάσεις για κάποιες θέσεις που η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση και επιπλέον λύσεις.

Το μπάτζετ θυμίζουμε ότι έχει αυξηθεί κατά 10% σε σχέση με πέρσι. Δεν είναι μεγάλη αύξηση αλλά είναι μία σημαντική βοήθεια για τον ίδιο τον προπονητή για να βρει ίσως κάτι καλό. Η Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία χρόνια «ψωνίζει» από Ελλάδα μεριά, έτσι και φέτος είναι μία αγορά που ενδιαφέρει.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο με τις έξτρα πινελιές που θα γίνουν να είναι ακόμη καλύτερο από το φετινό.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα