ΑΕ Λεμεσού: Όλη αυτή η γύμνια στον μεγαλύτερο της βαθμό!

ΑΕ Λεμεσού: Όλη αυτή η γύμνια στον μεγαλύτερο της βαθμό!

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Ακόμη μια κάκιστη εμφάνιση για την ΑΕ Λεμεσού κόντρα στον Απόλλωνα (4-1, 20/4), μια εμφάνιση που «έδειξε» ξανά τα πάμπολλα προβλήματα, αγωνιστικά και μη που ταλαιπωρούν τον σύλλογο.

Δεν περίμενε κανείς το χθεσινό τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού για να διαπιστώσει πως η ΑΕΛ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου… ασθενεί σε διάφορους τομείς.

Παρόλα αυτά, το όλο πρόσωπο που παρουσίασε χθες η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο του «ΆλφαΜέγα Stadium» κόντρα στον συμπολίτη Απόλλωνα, με αποτέλεσμα τη βαριά ήττα με 4-1, έστω και σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, μία λέξη αντικατοπτρίζει το όλο φάσμα και αυτή είναι η… ντροπή!

«Ντροπή» θα το ψιθύρισαν αρκετοί ΑΕΛίστες βλέποντας το παιχνίδι ή το αποτέλεσμα, ενώ τη λέξη «ντροπή» την προσέξαμε σε αναρτήσεις, σχόλια αρκετών φιλάθλων της Λεμεσιανής ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόσμος της ΑΕΛ μπούχτισε από λόγια, υποσχέσεις, δηλώσεις προπονητών, παικτών, παραγόντων, αντιλήφθηκε, κατανόησε ότι αυτή θα ήταν μία μεταβατική περίοδος, αλλά δεν ανέχεται τέτοιο… ρεζίλεμα σε ένα τοπικό ντέρμπι, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Το όλο αυτό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη χθες, ναι μεν δείχνει το ότι το ρόστερ δεν έχει τέτοια ποιότητα, τέτοια στοιχεία για να φοράνε οι παίκτες τη βαριά φανέλα της ΑΕΛ, αλλά συνάμα βγάζει και προς τα έξω τα πάρα πολλά προβλήματα και όλους αυτούς τους ερασιτεχνισμούς που έγιναν από το περασμένο καλοκαίρι από τα άτομα που στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τις συζητήσεις με τους παίκτες για μειώσεις συμβολαίων και τους όρους που περιλαμβάνουν, από τις επιλογές παικτών που εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ (για παράδειγμα Τσούκα ο οποίος ήταν τραγικός χθες για ακόμη ένα παιχνίδι), από τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις περί πληρωμών και άλλων ζητημάτων που απασχολούν τη συνεργασία με ποδοσφαιριστή και όχι μόνο…

Γύμνια… σε αρκετούς τομείς λειτουργίας μίας ποδοσφαιρικής ομάδας με τις ευθύνες να αγγίζουν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο που την στελεχώνει.

Όλα πήγαν λάθος φέτος στην ΑΕΛ και ώσπου δεν το αντιλαμβάνονται κάποιοι οι συνέπειες και οι δυσκολίες θα είναι ακόμη περισσότερες στη συνέχεια.

Το είχαμε γράψει και προ καιρού πως η «σκούπα» θα είναι μεγάλη με το τέλος της σεζόν και σε αυτό θα παίξει ρόλο οι αποφάσεις και κινήσεις που θα γίνουν από το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της ΑΕΛ που θα πάρει τη σκυτάλη την ερχόμενη Τετάρτη, στην Εκλογική Γενική Συνέλευση.

Ο νέος πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους και βλέποντας και οι ίδιοι το χθεσινό βαρύ 4-1 από τον συμπολίτη Απόλλωνα, σίγουρα θα έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος περιμένει πράξεις και όχι λόγια.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα