Απόλλων Λεμεσού: Ο κόουτς έστειλε το μήνυμα, ο πρόεδρος πως θα απαντήσει…

Απόλλων Λεμεσού: Ο κόουτς έστειλε το μήνυμα, ο πρόεδρος πως θα απαντήσει…

Σάββας Νεοκλέους
ΜΑΤΣΙΝ ΚΙΡΖΗΣ
Με την ολοκλήρωση του χθεσινού τοπικού ντέρμπι της Λεμεσού, ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, με τον δικό του τρόπο, έστειλε το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

«Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καλή σεζόν και γι’ αυτό βρεθήκαμε εκτός πρώτου γκρουπ δυναμικότητας. Στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας να συνεχίσουμε την ιστορία μας και να μην την αφήσουμε στο παρελθόν. Να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο με όλους τους ανταγωνιστές μας. Τώρα είναι η στιγμή για να αναλύσουμε τι μπορούμε να κάνουμε για την επόμενη σεζόν και είναι στο χέρι της ομάδας να αποφασίσει εάν θα είναι η ομάδα μέσα στους διεκδικητές του χρόνου ή αν θέλει να συνεχίσει την ίδια πορεία. Όταν επικοινώνησαν μαζί μου για πρώτη φορά από τον Απόλλωνα μου έγινε ξεκάθαρο πως πρέπει να διεκδικήσουμε τίτλους και πάνω από όλα να οργανωθούμε για την επόμενη σεζόν. Να επιστρέψουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο» ήταν το κομμάτι των δηλώσεων του Πάμπλο Ματσίν που απευθύνεται για τη νέα σεζόν, από τη στιγμή που γνωρίζει ο ίδιος ότι έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο και για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Με αυτά που ανέφερε, σαφέστατα, ο Ισπανός κόουτς θέλησε να στείλει το μήνυμα στη διοίκηση Νίκου Κίρζη ότι θα κάνει πράξη αυτά που λέχθηκαν στη συμφωνία των δύο πλευρών και πως είναι έτοιμος να ξεκινήσουν μαζί το «κτίσιμο» του Απόλλωνα της νέας σεζόν.

Το… μπαλάκι, πλέον, είναι στον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη, κατά το πόσο θα εντατικοποιηθούν οι διεργασίες προγραμματισμού του Απόλλωνα με συνοδοιπόρο τον Πάμπλο Ματσίν στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, ή εάν θα τον καλέσει για να συζητήσουν τετ α τετ και να ξεκαθαρίσει οριστικά το όλο σκηνικό.

Ο αποκλεισμός του Απόλλωνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τις επιλογές παικτών που έγιναν από τον Πάμπλο Ματσίν και δη το κεφάλαιο Ματιέ Βαλμπουενά που δεν αγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό με την Πάφος FC και αγωνίστηκε στο αδιάφορο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου τραυματίστηκε και δεν ήταν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στη ρεβάνς, είναι ένα «καυτό» ζήτημα που θα απασχολήσει και τον Νίκο Κίρζη.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα