Άρης Λεμεσού Καταστροφική αυτή η φάση

Άρης Λεμεσού Καταστροφική αυτή η φάση

Σάββας Νεοκλέους
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Πέρασε και η 8η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον α΄ όμιλο με τον Άρη Λεμεσού να δέχεται ακόμη μία ήττα (2-0 από τον ΑΠΟΕΛ, 21/4).

Αυτή η β΄ φάση του πρωταθλήματος δεν του βγαίνει με τίποτα του Άρη, μιας και μετράει μονάχα μία νίκη, ενώ έχει 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Από εκεί που ήταν στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και ήταν ένα… γερό άλογο στην κούρσα διεκδίκησης του τίτλου με το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενώ απομείνουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε, έχασε αρκετό έδαφος, είναι στην 4η θέση αυτή τη στιγμή, αλλά κινδυνεύει να πέσει ακόμη και στην .

Ήταν στους πλην 3 βαθμούς από την κορυφή στο τέλος της α΄ φάσης του πρωταθλήματος, ενώ με την έναρξη της β΄ φάσης μέχρι και σήμερα ο απολογισμός που είχε τον έστειλε στην 4η θέση και στους πλην 11 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Απομένουν 2 αγωνιστικές για το φινάλε μαθηματικά ο Άρης δεν μπορεί ούτε για κορυφή, ούτε για 2η θέση, μιας και η ΑΕΚ είναι στο συν 10 από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του α΄ ομίλου έχουν διατηρήσει τη διαφορά του Άρη από την 3η Ομόνοια στους 4 βαθμούς, εντούτοις, η Λεμεσιανή ομάδα νιώθει σε απόσταση βολής, ενός βαθμού, την Πάφος FC που είναι στην 5η θέση.

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους την επόμενη αγωνιστική στο «ΆλφαΜέγα Stadium» και για να μην πέσει και άλλο ο Άρης θα πρέπει να κερδίσει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές που ο Άρης του Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, εκεί που το είχε σίγουρο και για φέτος, παίζει, πλέον, το σενάριο για τα καλά να πάρει κάποια προνομιούχα θέση.

Πέρα από την Πάφος FC που θα φιλοξενήσει την επόμενη αγωνιστική, ο Άρης για την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Η ομάδα της Πάφου στην τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Ομόνοια, ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον τελικό Κυπέλλου.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα