Ας νικήσει για να ελπίζει η Δόξα

Ας νικήσει για να ελπίζει η Δόξα

Newsroom
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ
Σημαντική η σημερινή (23/4) ημέρα για την Δόξα, καθώς ο σύλλογος της Κατωκοπιάς είναι πιθανό να αποχαιρετήσει τη «μεγάλη» κατηγορία.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/4, 19:00) η Δόξα Κατωκοπιάς φιλοξενείται από την ουραγό και ήδη -μαθηματικά- υποβιβασμένη ΑΕ Ζακακίου, για την 11η αγωνιστική των Playout του πρωταθλήματος Cyta.

Η ομάδα του Κύπρου Μούζουρου γνωρίζει πως χρειάζεται ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού η διαφορά των 10 βαθμών από την Καρμιώτισσα είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν μπορεί να καλυφθεί στις τέσσερις «στροφές» που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Ωστόσο η Δόξα πρέπει να παλέψει, να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι ώστε να ελπίζει. Να ελπίζει αρχικά σε ήττα της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών αύριο (24/4, 18:00) από τον Οθέλλο Αθηαίνου που βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από τον σύλλογο της Κατωκοπιάς, έχοντας δυο πόντους λιγότερους.

Όπως και να έχει, η Δόξα οφείλει να κερδίσει την βαθμολογικά αδιάφορη ΑΕΖ, περιμένοντας το αυριανό αποτέλεσμα που πάντως μπορεί να την στείλει στην Β' Κατηγορία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα