Απόλλων Λεμεσού: Πάει «Δάσος» για άλλη μία «αγγαρεία»

Απόλλων Λεμεσού: Πάει «Δάσος» για άλλη μία «αγγαρεία»

Σάββας Νεοκλέους
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Βαθμολογικά αδιάφορος και χωρίς κίνητρο είναι ο Απόλλωνας, με όλο το ενδιαφέρον στη Λεμεσιανή ομάδα να αφορά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, το όλο ενδιαφέρον στον Απόλλωνα Λεμεσού εστιάζεται στην επόμενη μέρα, τι αποφάσεις, μέτρα θα λάβει ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, για τους «κυανόλευκους» της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη, ξεκίνησε η φημολογία, τα ρεπορτάζ, για το μέλλον του προπονητή, Πάμπλο Ματσίν, αν και έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τον Απόλλωνα.

Πέρα από τον Ισπανό κόουτς, πληροφορίες δίνουν και παίρνουν και για ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, με τη διοίκηση των «κυανολεύκων» να προχωρά θετικά το θέμα απόκτησης δικαιωμάτων του Πέδρο Μάρκες, αλλά να δυσκολεύει η παραμονή Εκπολό.

Όπως και να ΄χει, ο προγραμματισμός είναι κεφάλαιο που απασχολεί την επιτροπή προγραμματισμού και δη τον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα συνεχίζονται.

Σήμερα η αποστολή του Απόλλωνα ταξιδεύει στο Δασάκι της Άχνας, όπου στις 17:00 θα κοντραριστεί με τον Εθνικό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Ο Απόλλωνας διατηρεί για τα καλά την πρωτιά στον όμιλο, αύξησε στην προηγούμενη αγωνιστική τη διαφορά από τη 2η θέση, έτσι, πάει στο «Δάσος» να παίξει ελεύθερα, μακριά από άγχος, σε ένα… αδιάφορο παιχνίδι, έχοντας ως ζητούμενο την ουσία.

Ο προπονητής, Πάμπλο Ματσίν, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν τράβηξαν αρκετό κουπί στην τρέχουσα σεζόν.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα