Ανόρθωση: Ο «Χαβάης», ο Μικελλίδης, οι κινήσεις από μέσα και η θηλιά των προσφυγών

Ανόρθωση: Ο «Χαβάης», ο Μικελλίδης, οι κινήσεις από μέσα και η θηλιά των προσφυγών

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
Τα οικονομικά ζητήματα στην Ανόρθωση μπορεί να φέρουν σοβαρές συνέπειες, από αφαίρεση βαθμών έως εμπάργκο μεταγραφών. Οι προσπάθειες συνεχίζονται για εξεύρεση ατόμων που θα στηρίξουν με χρήματα, απαιτείται όμως μια σοβαρή προσπάθεια από τον σύλλογο.

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις στην Ανόρθωση. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα από κάθε άποψη και κάθε πλευρά στην «Κυρία». Το οικονομικό αναγκάζει τον ένα παίκτη μετά τον άλλο να φεύγει από την ομάδα. Η διοίκηση αδυνατεί να ελέγξει το κύμα φυγής που υπάρχει.

Μπορεί με κάποιους παίκτες να έχουν ανακοινωθεί συμφωνίες και με άλλους να είναι κοντά (π.χ. Μουσοντά), όμως τα αγκάθια είναι πολλά και γδέρνουν τη διοίκηση και την ομάδα. Ο Φερέιρα είναι ο τελευταίος που έφυγε και δεν δείχνει διάθεση να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της «Κυρίας». Ετοιμάζεται να κάνει προσφυγή για να πάρει τα χρήματα του. Αν βρεθεί λύση καλώς, διαφορετικά έρχονται σοβαρές συνέπειες για την Ανόρθωση με εμπάργκο μεταγραφών ή και αφαίρεση βαθμών.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πολλές διεργασίες που γίνονται από διάφορους φίλους, πρώην παράγοντες αλλά και… νυν παράγοντες της Ανόρθωσης. Προσεγγίστηκε ο οικονομικός αιμοδότης του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Αντώνης Μικελλίδης ο οποίος δεν είναι αρνητικός να συνδράμει οικονομικά, όμως μόνο αν γίνει μία σωστή προσπάθεια και κυρίως σοβαρή.

Επίσης, υπάρχουν κάποιες προσπάθειες από τον Χάρη Θεοχάρους (Χαβάης) μαζί με κάποιους άλλους που επεξεργάζονται δεδομένα, όμως είναι δύσκολο για οποιοδήποτε να βγει μπροστά με την οικονομική τρύπα που υπάρχει, τόσο φέτος αλλά και το χρέος από τα προηγούμενα χρόνια.

Την ίδια ώρα γίνονται ενέργειες και επαφές και από νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου, έτσι ώστε αν δεν προκύψει κάποιο ενδιαφέρον να γίνει μία προσπάθεια μαζί με άλλους για να «τρέξουν» την ομάδα και να μην μείνει στο έλεος του Θεού, όπως είναι τώρα επί της ουσίας.

Τα προβλήματα στην Ανόρθωση είναι τεράστια και είναι πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα απ’ όσο πολλοί πιστεύουν. Αν δεν βρεθεί μία ομάδα ατόμων που θα βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, δύσκολα θα προκύψει σωτηρία και λύση στα προβλήματα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα