ΑΕΚ Λάρνακας: Δεν περνάνε τα λεπτά, οι ώρες, οι μέρες

ΑΕΚ Λάρνακας: Δεν περνάνε τα λεπτά, οι ώρες, οι μέρες

Πάνος Λάρκος
aek_larnakas_23.4
Ρεπό απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ραν Μπεν Σιμόν και από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις για να αρχίσει η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση. Μία αναμέτρηση όπου η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί και απέναντι σε μία αποδεκατισμένο Ανόρθωση επιβάλλεται να κερδίσει και να πάει για τον τίτλο στο ΓΣΠ στην τελευταία αγωνιστική.

Ο κόσμος έκανε φοβερή ατμόσφαιρα στο ματς με την Ομόνοια και η αγωνία είναι στα ύψη και γι’ αυτό τον αγώνα. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί λένε χαρακτηριστικά ότι «Δεν περνάνε τα λεπτά, οι ώρες, οι μέρες…», μέχρι να έρθει η Κυριακή για την αναμέτρηση και να πάνε ξανά γήπεδο.

Η δίψα που υπάρχει είναι τεράστια. Η ΑΕΚ είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Η ΑΕΚ είναι μία ανάσα από το να πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα. Δείχνει ικανή να το πετύχει και δείχνει έτοιμη και πιο ώριμη από ποτέ.

Αγωνιστικά ο Ραν Μπεν Σιμόν θα περιμένει να δει την κατάσταση του Γκουστάβο Λέδες που έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Ομόνοια και θα διαφανεί αύριο αν είναι σε θέση να αρχίσει προπονήσεις. Δεν θα πιεστεί μιας και είναι θέμα στον προσαγωγό και ακολουθεί και ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ την τελευταία αγωνιστική, ενώ μεσολαβεί και η διακοπή του Πάσχα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα