Ο ΑΠΟΕΛ… στρογγυλοποιεί τα όνειρά του!

Ο ΑΠΟΕΛ… στρογγυλοποιεί τα όνειρά του!

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ό,τι και αν συμβεί στην ερχόμενη αγωνιστική (28/4, Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ), οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στον «τελικό» πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας, ένα ματς για το οποίο ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα προετοιμάσει τους παίκτες του από τη Μ. Δευτέρα κιόλας.

Ο ΑΠΟΕΛ, με τη νίκη του επί του Άρη, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον «τελικό» του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ στις 11 Μαΐου, εναντίον της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα αυτό ήλθε μετά από μια σειρά επιτυχημένων αγώνων, με τον ΑΠΟΕΛ να δείχνει αυξημένη αποφασιστικότητα και πνεύμα νίκης.

Το σκορ στο ντέρμπι της Κυριακής (28/4, 19:00) με την Ομόνοια δεν επηρεάζει σε κάτι όσον αφορά στον τελικό της 10ης αγωνιστικής, ωστόσο η ομάδα επιδιώκει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς για να ενισχύσει την ψυχολογία της και πιθανή ισοπαλία να είναι αρκετή για την κατάκτηση του τίτλου, αν χρειαστεί, νοουμένου ότι η ΑΕΚ θα έχει κερδίσει την Ανόρθωση.

Με τον Μαρκίνιος εκτός λόγω καρτών, ο Σα Πίντο θα πρέπει να προσαρμόσει τη στρατηγική του για το ματς με την Ομόνοια. Η επιλογή του να προχωρήσει με τους Εφραίμ ή Δώνη, ή ακόμη και με τον Βιτάλ ως έκπληξη, θα καθορίσει την τακτική της ομάδας στο προσεχές παιχνίδι.

Η προετοιμασία για τον «τελικό» με την ΑΕΚ, εννοείται πως θα ξεκινήσει αμέσως μετά το ντέρμπι με την «αιώνια» αντίπαλο. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ήδη αναζητούν εισιτήρια, προσδοκώντας την κατάκτηση του τίτλου. Υπάρχει μια πιθανή συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα ο ΑΠΟΕΛ να καταλάβει όλες τις κερκίδες του ΓΣΠ, κάτι που αν επιτραπεί (αν και εξαιρετικά απομακρυσμένο), θα δώσει εντελώς διαφορετικό πλαίσιο στην ατμόσφαιρα του τελικού.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα