Νέα Σαλαμίνα: Κόουτς, δες και λίγο τις ακαδημίες σου…

Νέα Σαλαμίνα: Κόουτς, δες και λίγο τις ακαδημίες σου…

Πάνος Λάρκος
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Με την ομάδα να μην έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στα Playout εδώ και καιρό, είναι η ευκαιρία να αναδειχθούν παιδιά από τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας, κάτι που έως τώρα δε συμβαίνει πάντως...

Εδώ και πόσο καιρό η Νέα Σαλαμίνα είναι χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα. Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο η ομάδα ουσιαστικά περιμένει να ολοκληρωθεί το μαρτυρικό υπόλοιπο του πρωταθλήματος και να πάνε όλοι για… διακοπές.

Μπορεί ο προγραμματισμός με τις ανανεώσεις να έχει ήδη ξεκινήσει, όμως οι παίκτες δεν έχουν ιδιαίτερα κίνητρα και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Ούτε ο Χριστοδούλου πρέπει να περιμένει από τα παιχνίδια αυτά για να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Η εικόνα κάποιων παικτών απλά «φωνάζει».

Από τα παιχνίδια αυτά θα πρέπει να περιμένει διαφορετικά πράγματα. Όπως το να προωθήσει μικρούς από τη δεύτερη ομάδα, να τους βάλει αποστολή και να τους δώσει και χρόνο συμμετοχής. Αν δεν δώσει τώρα χρόνο σε παιδιά των ακαδημιών πότε θα δώσει; Η Νέα Σαλαμίνα τα προηγούμενα χρόνια φημιζόταν για τις ακαδημίες της και τα δικά της παιδιά.

Που είναι αυτά τα παιδιά; Ο μόνος που μπήκε αποστολή σε κάποια ματς ήταν ο Σάββας Κοντόπουλος χωρίς να παίξει καθόλου. Δεν υπάρχουν άλλα παιδιά από τη δεύτερη ομάδα ικανά να βοηθήσουν ή να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής; Παρά να παίζουν παίκτες που έχουν αδειάσει από κίνητρα και ιδέες, ο κόσμος θα εκτιμήσει αλλά και θα στηρίξει πολύ περισσότερο ένα παιδί από τις ακαδημίες.

Άλλωστε μέσα και από αυτά τα ματς θα μπορεί και η τεχνική ηγεσία να βγάλει συμπεράσματα και για παίκτες που θα πάρει μαζί της στην προετοιμασία. Απέμειναν τέσσερα ματς και είναι η ώρα να δοθούν ευκαιρίες σε κάποια παιδιά. Ας γίνει η αρχή από το σημερινό ματς με την ΑΕΛ

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα