Ανόρθωση: Πάει για νέα Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου, στο προσκήνιο Διοικούσα Επιτροπή

Ανόρθωση: Πάει για νέα Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου, στο προσκήνιο Διοικούσα Επιτροπή

Πάνος Λάρκος
ΣΑΝΤΗΣ
Μπορεί η Ανόρθωση να έχει τη σημερινή (18:00) Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα υπάρξει νέα, Εκλογική Γενική Συνέλευση στις 10 του Μάη.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα δύσκολα θα βγει άσπρος καπνός από την σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης στις 18:00. Επίσημα δεν έχει προκύψει συνδυασμός και δύσκολα θα προκύψει στη Συνέλευση αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια τοποθέτηση από ενδιαφερόμενους.

Είναι δεδομένο ότι θα οριστεί από τώρα νέα Εκλογική Γενική Συνέλευση για τις 10 Μαΐου. Μιας και στόχος είναι να μην χάνεται χρόνος και να ακολουθείται πιστά το καταστατικό. Η σημερινή Συνέλευση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική και όλα είναι ανοικτά.

Όπως και το σενάριο να οριστεί Διοικούσα Επιτροπή μέχρι να βρεθεί νέα διοίκηση. Είναι ένα σενάριο που έχει της δικές του πιθανότητες. Επίσης, πέρα από κάποιους επιφανείς Ανορθωσιάτες που έκαναν επαφές και ζυμώσεις, υπάρχει στο τραπέζι και το όνομα του Ανδρέα Ανδρέου ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει ενέργειες για να αναλάβει αν δεν βρεθούν λύσεις.

Είχαμε κάνει αναφορά σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ μας ότι υπάρχει πρόθεση και από άτομο από το υφιστάμενο συμβούλιο να κάνει ενέργειες για καταρτισμό συνδυασμού αν χρειαστεί. Ο Ανδρέου λοιπόν είναι διατεθειμένος να κάνει συνδυασμό.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα