Άρης Λεμεσού:Την γνωρίζει και παίρνει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας

Άρης Λεμεσού:Την γνωρίζει και παίρνει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας

Σάββας Νεοκλέους
aris_k19
Μετά την ανακοίνωση διαζυγίου του Άρη με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας νέων Κ-19 της Λεμεσιανής ομάδας, οι ιθύνοντες της «ελαφράς ταξιαρχίας» αποφάσισαν όπως παραδώσουν τη σκυτάλη στον προπονητή της Κ-17, Διονύση Διονυσίου.

Ο Διονυσίου τον τελευταίο καιρό, όποτε δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας νέων ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ελέω τιμωρίας, ήταν αυτός που κοούτσαρε τον Άρη στα παιχνίδια που έδωσε.

Περί τα τέλη Νοεμβρίου 2023 ο Διονύσης Διονυσίου είχε επιστρατευθεί από την επιτροπή της ακαδημίας του Άρη να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Κ17 μετά την αποχώρηση του τότε προπονητή, Ανδρέα Ματθαίου, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Απόλλων Ladies.

Το έργο που επιτέλεσε στην Κ17 ο Διονύσης Διονυσίου εκτιμήθηκε από τους αξιωματούχους του Άρη και έτσι αποφάσισαν να του δώσουν τα… κλειδιά για την Κ19.

Σημειώνουμε ότι ο Διονύσης Διονυσίου στο παρελθόν για χρόνια ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πάμπου Χριστοδούλου, όπου είχαν οδηγήσει την ΑΕΛ τη σεζόν 2011-2012 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα