Ανόρθωση: Δυο βδομάδες γεμάτες από τρέξιμο, έβαλαν σε όλους γυαλιά οι «Μαχητές»

Ανόρθωση: Δυο βδομάδες γεμάτες από τρέξιμο, έβαλαν σε όλους γυαλιά οι «Μαχητές»

Πάνος Λάρκος
famagusta_2
Ραντεβού στις 10 Μαΐου έδωσαν τα μέλη της Ανόρθωσης όπου μέχρι τότε θα πρέπει να εξευρεθεί νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και θα αρχίσει δουλειά για να βρει τρόπους αντιμετώπισης της όλης τραγικής οικονομικής κατάστασης.

Μέχρι τότε ο σύλλογος θα διοικείται από Διοικούσα Επιτροπή τεσσάρων ατόμων η οποία αποτελείται από τους Μιχάλη Νεοφύτου, Σάββα Αβραάμ, Ανδρέα Ανδρέου (Πρόεδρος Συνδέσμου Παλαιμάχων) και Κυριάκο Πραστίτη. Αυτή η τετράδα για δυο βδομάδες θα έχει το πόδι πατημένο στο γκάζι. Απ’ τη μία οι διακανονισμοί και οι συμφωνίες που πρέπει να γίνουν με ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ και από την άλλη η προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων για να επιλυθούν άμεσα προβλήματα που υπάρχουν.

Δύσκολο το έργο των τεσσάρων αλλά κάποιοι έπρεπε να αναλάβουν αυτό το ριψοκίνδυνο εγχείρημα μέχρι να βρεθεί νέο Δ.Σ. Δίνεται χρόνος σε όλους τους ενδιαφερόμενους να κάνουν τις επαφές τους και να δημιουργήσουν το δικό τους συνδυασμό ο οποίος θα πρέπει να κατατεθεί 96 ώρες πριν την Γενική Εκλογική Συνέλευση της 10ης Μαΐου. Υπάρχουν 2-3 διαφορετικές προσπάθειες που γίνονται από κάποια άτομα, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ποιοι θα βγουν μπροστά.

Έκλεισαν στόματα ξανά οι «Μαχητές»


Το οργανωμένο σύνολο της Ανόρθωσης, οι «Μαχητές», οι οποίοι φέτος στήριξαν απίστευτα την ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν προχωρήσει σε μία κίνηση που αποτελεί δείγμα της τεράστιας αγάπης τους για τον σύλλογο και το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδα εισφορών με στόχο να βρεθεί 1 εκατομμύριο ευρώ με το οποίο η Ανόρθωση θα μπορέσει να σώσει το γήπεδο της, το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το οποίο κινδυνεύει.

Όταν οι διοικούντες αδυνατούν να κάνουν τα αυτονόητα και αδυνατούν να προστατεύσουν το ίδιο το «σπίτι» της Ανόρθωσης προτιμώντας να φέρνουν παίκτες αμφιβόλου αξίας πληρώνοντας ένα σκασμό χρήματα, τότε δείχνει και το πόσο λάθος πήγαν τα πράγματα στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Το συνολικό ποσό που έχει μαζευτεί μέσα σε τρεις μέρες και κάτι είναι 125.000 ευρώ περίπου! Εξαιρετικά ικανοποιητικό ποσό που δείχνει την αγάπη που έχει ο κόσμος της ομάδας στο σύλλογο και το γήπεδο. Είτε επιτευχθεί ο στόχος του 1 εκατομμυρίου, είτε όχι το σίγουρο είναι ότι οι «Μαχητές» έκλεισαν στόματα και απέδειξαν για πολλοστή φορά την αγάπη τους στον «Φοίνικα».

Αντίθετα με κάποιους άλλους οι οποίοι με τις ενέργειες τους έδειξαν ότι το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η αυτοπροβολή και οι ωραίες… φωτογραφίες με το καλό προφίλ!

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα