Δεν παραδίδει τα όπλα και τριπλασιάζει η Ομόνοια!

Δεν παραδίδει τα όπλα και τριπλασιάζει η Ομόνοια!

Newsroom
ομονοια native 25/4
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στο παραδοσιακό ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου στην 9η και προτελευταία στροφή των Playoffs του πρωταθλήματος (19:00)

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στα τελευταία μέτρα της κούρσας τίτλου στα Playoffs δεν μπόρεσε να μείνει στη διεκδίκηση του τίτλου εξαιτίας της ήττας από την ΑΕΚ Λάρνακας (2-0) και με 65 βαθμούς έχασε κάθε μαθηματική ελπίδα για την πρωτιά, όντας στο -7 από την πρώτη και στο -6 από τη δεύτερη θέση.

Ωστόσο, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν θετικό φινάλε στη σεζόν, με την επόμενη δοκιμασία να είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ παράλληλα η ομάδα έχει ζωντανό και τον στόχο του κυπέλλου, το οποίο θέλει να κατακτήσει για 3η σερί χρονιά.

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να μείνουν στην κορυφή, ωστόσο η Ομόνοια σε τρεις αγώνες μετρά δύο νίκες, μία εξ αυτών στα Playoffs, το 0-1 στον πρώτο γύρο με το γκολ του Στεπίνσκι. Το «τριφύλλι» στοχεύει στο «τρίποντο» χωρίς να έχει το άγχος που θα έχουν οι αντίπαλοί του. Η νίκη της Ομόνοιας στο ντέρμπι είναι σε απόδοση 3.00.

Η ήττα από την ΑΕΚ αποτελεί επιπλέον κίνητρο ώστε η Ομόνοια να αντιδράσει και να δείξει στην πράξη πως άξιζε να διεκδικήσει ως το τέλος τον τίτλο. Στις τελευταίες νίκες της στα Playoffs η ομάδα του Αναστασίου έχει πανηγυρίσει χωρίς να δεχθεί γκολ, της νίκης επί του ΑΠΟΕΛ συμπεριλαμβανομένης. Το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 προσφέρεται σε απόδοση 5.15.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα