Ομόνοια: Ο ρόλος του κόσμου και τα «θέλω» του Αναστασίου για την επιστροφή στις νίκες

Ομόνοια: Ο ρόλος του κόσμου και τα «θέλω» του Αναστασίου για την επιστροφή στις νίκες

Newsroom
ομονοια 27/4
Μία και σήμερα (27/4) για το «κλάσικο» και στην Ομόνοια έχουν μονάχα στο μυαλό την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Με 3η νίκη επί του «αιώνιου» στη φετινή σεζόν( επίτευγμα 14ετίας) σφραγίζει την 3η προνομιούχα θέση και το ευρωπαϊκό διαβατήριο για 5η διαδοχική χρονιά!

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στην τελευταία εντός έδρας παράσταση στο πρωτάθλημα και καλείται να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο. Να μπει στην εξίσωση να μπουστάρει τους παίκτες, αυτοί να αφουγκραστούν και να παρασύρουν με τη σειρά τους τον 12ο και όλοι μαζί να φθάσουν στο ζητούμενο.

Ο «λαός» της Ομόνοιας έχει εκτιμήσει αφάνταστα την «τρελή» πορεία του τελευταίου διμήνου, όλοι μαζί θέλουν να πιστεύουν ότι απλά ήταν μία κακή παρένθεση το ματς με την ΑΕΚ και αύριο λειτουργώντας ως ένα… να κερδίσουν και να πανηγυρίσουν σε ένα ματς πάντα ιδιαίτερο που δίνει πολύ περισσότερα από τους 3εις βαθμούς. Το ΓΣΠ θα είναι «πράσινο», με χιλιάδες οπαδούς της να σπεύδουν να κατακλύσουν αύριο το στάδιο της πρωτεύουσας. Με πολύ παλμό!


Να βρει λύση στο «10»

Η αφλογιστία, πόσο δε οι μηδέν τελικές! στην «ΑΡΕΝΑ» σαφώς δεν πέρασαν απαρατήρητες. και εκεί εστίασε ο κόουτς Αναστασίου στις προπονήσεις της εβδομάδα. Δίδοντας μεγάλη έμφαση στον δημιουργικό τομέα. Θέλει να δει ή μάλλον να ξαναδεί την ομάδα του να έχει κατοχή, να κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα είτε σε κανονική ροή, είτε στο transition. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ασφαλώς όπως διεφάνη η απουσία του Μπεζούς είναι τεράστια, αφενός διότι χάλασε την εξαίρετη χημεία του άξονα με τους «σωματοφύλακες» Χάμπο και Κούσουλο από πίσω και αφετέρου διότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης της κλάσης και της ευφυίας του Ουκρανού για να επωμισθεί ακριβώς τον ίδιο ρόλο. Ο Σίμιτς είναι ένας εξίσου ποιοτικός παίκτης που πέραν της θέσης στο «φτερό» έχει την ικανότητα να παίξει και ως επιτελικός, όπως ήδη έχει πράξει. Όμως με διαφορετικά χαρακτηριστικά και στο τέλος της ημέρας ο Μπεζούς είναι Μπεζούς και ο Σίμιτς είναι Σίμιτς!

Ως εκ τούτου στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια το ρόλο του Ουκρανού επιβάλλεται να τον καλύψει συνολικά η ομάδα, μέσω του τρόπου παιχνιδιού της. Και είτε όντως θα δούμε αύριο Σίμιτς στο «10» με ειδικό ρόλο, είτε σχήμα με δύο φορ. Σίγουρα επιστρέφει στην 11άδα ο Κουλιμπαλί.

ΑΓ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα