ΑΕΚ Λάρνακας Σιμόν: «Δεν υποτιμάμε κανέναν, εμπιστεύομαι τα παιδιά γιατί έρχονται έτοιμοι σε κάθε ματς» (vid)

ΑΕΚ Λάρνακας Σιμόν: «Δεν υποτιμάμε κανέναν, εμπιστεύομαι τα παιδιά γιατί έρχονται έτοιμοι σε κάθε ματς» (vid)

Newsroom
σιμον αεκ ανορθωση
Δείτε τις δηλώσεις που παραχώησε ο τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας, μετά την προετοιμασία της ομάδας του για το ματς κόντρα στην Ανόρθωση (28/4,19:00) για την 9η αγωνιστική των play off.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ανόρθωση στο «Arena», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας (28/4).

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, μίλησε στην κάμερα της ομάδας σχετικά με το πολύ κρίσιμο από βαθμολογική άποψη ματς, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα υποτιμήσουν την αντίπαλό της, παρά τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, δεν μου αρέσει τόσο πολύ η συζήτηση γύρω από αυτό το παιχνίδι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι για τέτοιους είδους παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι εξελίσσεται με τον δικό του τρόπο και τη δική του σημασία. Πρέπει να προσεγγίσουμε σοβαρά αυτό το ματς. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Εμπιστεύομαι αυτά τα παιδιά γιατί έδειξαν αυτή τη σεζόν ότι έρχονται έτοιμοι για κάθε ματς».

«Ήταν σπουδαία η ατμόσφαιρα στο προηγούμενο, απίστευτο αυτό που είδαμε στο γήπεδο. Η ενέργεια που μας έδωσε... Τους χρειαζόμαστε, δεν θα είναι εύκολο ματς για μας. Ακούω τους παίκτες πως μιλούν γι' αυτή την υποστήριξη».

«Ακόμη βλέπω τον Λέδες, αλλά θα έχουμε τον καλύτερο παίκτη που μπορούμε, το ρόστερ είναι μεγάλο. Δεν μου αρέσει να μιλάω γι' αυτούς που θα λείπουν».

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα