Νέα Σαλαμίνα - Εθνικός Άχνας 2-1: Νίκη γοήτρου με ανατροπή για την ομάδα της Αμμοχώστου

Νίκος Καρτσάκης
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, η Νέα Σαλαμίνα γύρισε το ματς και επικράτησε 2-1 του Εθνικού στο εναρκτήριο ματς της 12ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του πρωταθλήματος CYTA.

Η Νέα Σαλαμίνα, νίκησε 2-1 τον Εθνικό Άχνας στο «Αμμόχωστος Επιστροφή», με ανατροπή στο σκορ. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 47 βαθμούς, όσους έχει και ο Εθνικός. Ωστόσο, υπερτερούν στην ισοβαθμία και έτσι πλέον είναι τρίτοι στο β γκρουπ.

Προβάδισμα ο Εθνικός με το 19ο γκολ του Μάριου Ηλία

Στο πρώτο μέρος, οι φάσεις που καταγράφηκαν δεν ήταν τόσες πολλές. Στο 15' ο Μιγκελίτο αστόχησε από καλή θέση σε κεφαλιά, ενώ στο 18' ο ίδιος παίκτης δεν βρήκε στόχο με σουτ. Ο Εθνικός αφού είχε μια καλή στιγμή στο 21' με σουτ του Χριστοφή, άνοιξε το σκορ δυο λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση. Ο Χριστοφή έφυγε μόνος του και πάσαρε στον Μάριο Ηλία, ο οποίος σκόραρε και πέτυχε το 19ο γκολ φέτος. Στο 27' έγινε έλεγχος από το VAR για πιθανό χέρι στην περιοχή του Εθνικού, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ανώτερη η Νέα Σαλαμίνα, γύρισε το ματς

Στο δεύτερο μέρος η Νέα Σαλαμίνα πήρε τα ηνία του ματς και δικαιώθηκε με την ανατροπή. Στο 67' ο Νάρσινγκ, μετά από την πάσα του Βίκτωρος, με πλασέ ισοφάρισε για το 1-1, ενώ στο 90' ο Ντιαγκιτέ πήρε την κεφαλιά, μετά από το κόρνερ του Φράγκου και έκανε το 2-1. Πάντως, ο Εθνικός είχε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Μάριος Ηλία έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Νέα Σαλαμίνα: Καλανίδης, Σεργίου (79' Κουμουρής), Νάρσινγκ, Μιγκελίτο, Καρλίτος, Σπυριδάκης (79' Μαυρουδής), Προκοπίου (57' Κονέ), Οφόρι (69' Φράγκος), Βίκτωρος, Ντιακιτέ, Κατσιάρης (69' Λέουκο)

Εθνικός Άχνας: Παναγή, Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι, Περατικός, Νικολάου (69' Μπίκερ), Αρτυματάς, Στυλιανού (57' Ιωάννου), Καμπρέρα (69' Περδίος), Ηλία, Χριστοφή (52' Ντράζιτς), Αγγελόπουλος (57' Λίπσκι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα