Ανόρθωση: Βουνό τα προβλήματα για τον Οκκά, ανέβηκαν παίκτες από την Κ19

Ανόρθωση: Βουνό τα προβλήματα για τον Οκκά, ανέβηκαν παίκτες από την Κ19

Πάνος Λάρκος
giannis_okkas
Εν μέσω πολλών προβλημάτων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ανόρθωση για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα (19:00).

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το σημερινό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ (19:00). Και δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν ήδη αποχωρήσει και έχουν μειώσει στο ελάχιστο τις επιλογές του Κύπριου τεχνικού, αλλά είναι και άλλα θέματα που υπάρχουν.

Για παράδειγμα ο Αρμπολέδα φαίνεται να επικαλείται διάφορα και δεν θα είναι διαθέσιμος εκτός απροόπτου. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ παρά τις ενοχλήσεις που έχει αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί. Εκτός είναι και οι Αντωνίου, Κάργας, Ουαγκέ και Κεραυνός. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Μιχαήλ να αγωνιστεί βασικός, τότε τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάει ο νεαρός Αναστάσιος Πισιήας της Κ19.

Και επειδή αποστολή δεν βγαίνει με τόσους παίκτες που έχουν φύγει και άλλους που δεν θέλουν να αγωνιστούν, ο Οκκάς ανέβασε και παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Ο λόγος για τους Πέτρο Πασχάλη, Γιώργο Ιωάννου, Παναγιώτη Μάρκου και Κωνσταντίνο Λύτρα. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν επίσης οι Κωνσταντίνου, Τζουλίου και Χαραλάμπους, οι οποίοι διεκδικούν ακόμη και φανέλα βασικού.

Με όσους έχει ο Οκκάς θα προσπαθήσει να παρατάξει όσο πιο ανταγωνιστική ομάδα γίνεται στο γήπεδο. Το έργο της «Κυρίας» είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι σε ένα αντίπαλο που η νίκη είναι μονόδρομος στην μάχη που κάνει για τον τίτλο. Για πολλούς το να φύγει αήττητη η Ανόρθωση απόψε θα είναι ένα θαύμα. Γίνονται θαύματα όμως στις μέρες μας;

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα