ΑΕ Λεμεσού: Παναγιώτης Γιάννου για τεχνικός διευθυντής

ΑΕ Λεμεσού: Παναγιώτης Γιάννου για τεχνικός διευθυντής

Newsroom
giannoy
Το ζήτημα τεχνικού διευθυντή της ΑΕ Λεμεσού ήταν ένα θέμα που έντονα ταλάνιζε τον σύλλογο. Ωστόσο το «μυστήριο» αυτό δείχνει να λύνεται, με τον Παναγιώτη Γιάννου να είναι το φαβορί για τη κατάληψη αυτής της θέσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus προ ημερών, «έπαιζε» όνομα έκπληξη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕ Λεμεσού. Το όνομα αυτό όπως όλα δείχνουν είναι ο Παναγιώτης Γιάννου. «Το προφίλ δείχνει να ταιριάζει» καθώς επρόκειτο για έναν γνώστη του Κυπριακού ποδοσφαίρου και της Κυπριακής αθλητικής πραγματικότητας γενικά. Αυτή η εμπειρία απορρέει από τις προηγούμενες θητείες του ως διευθυντής ακαδημιών σε Πάφο και ΑΕΚ Λάρνακας καθώς και ως υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα της ΑΕΚ. Η περίπτωση Γιάννου είναι μία από τις δυο περιπτώσεις που είναι ψηλά στη λίστα για τεχνικός διευθυντής

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως και η δεύτερη περίπτωση, εάν το ντιλ Γιάννου δεν ισχύσει, ξέρει αρκετά καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και το Ελληνικό και όχι μόνο, μιας και για χρόνια βρίσκεται σε αυτόν τον χώρο.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα