Οι ΑΠΟΕΛίστες σπάνε ταμεία και ρεκόρ!

Οι ΑΠΟΕΛίστες σπάνε ταμεία και ρεκόρ!

Newsroom
apoel_kosmos
Στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας (11/5), ο ΑΠΟΕΛ θα καταρρίψει και επίσημα το ρεκόρ εισιτηρίων που έχει η Ομόνοια από τη σεζόν 2009-2010, μάλιστα μη έχοντας για εννέα εκτός έδρας παιχνίδια τη δυναμική παρουσία των ΑΠΟΕλιστών, λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Με την επιβλητική εικόνα του γηπέδου να προσμένει την υπέρτατη μάχη, ο ΑΠΟΕΛ καταρρίπτει φέτος κάθε προηγούμενο ρεκόρ εισιτηρίων στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, εν όψει του «τελικού» του πρωταθλήματος 2023-2024 κατά την εντός έδρας αναμέτρησή του με την ΑΕΚ το Σάββατο 11 Μαΐου.

Έχοντας ήδη διαθέσει 155.317 εισιτήρια σε 17 αγώνες, το σύνολο θα φτάσει στις 172.317 με την προσθήκη των 17.000 εισιτηρίων του επερχόμενου αγώνα, ξεπερνώντας την επίδοση της Ομόνοιας από τη σεζόν 2009-2010.

Αυτό το νέο ρεκόρ έχει μεγαλύτερη αξία λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες υπό τις οποίες επιτεύχθηκε. Ο ΑΠΟΕΛ δεν επωφελήθηκε από την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας σε εννέα από τους εκτός έδρας αγώνες του, λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών που ισχύει από τον Ιανουάριο. Αντίθετα, στην περίοδο του τελευταίου ρεκόρ, η Ομόνοια είχε τη στήριξη των φιλοξενούμενων οπαδών σε όλους τους αγώνες, διαθέτοντας μεγάλο μέρος της χωρητικότητας του γηπέδου σε αυτούς.

Η διάκριση και η διαχρονικότητα αυτής της επίδοσης αντανακλά την αφοσίωση και την πίστη των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ στην ομάδα τους, που παρά τις… αντίξοες συνθήκες συνεχίζουν να την υποστηρίζουν με κάθε τρόπο. Το γεγονός αυτό, όχι μόνο ενισχύει το κύρος της ομάδας, αλλά επιβεβαιώνει και τη σταθερή αξία του ποδοσφαίρου στην καρδιά των οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα