Πρωτάθλημα Cyta: Προηγούνται στη «μάχη» του τοπ σκόρερ οι παίκτες των play out

Newsroom
cyta top scorer
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Cyta, τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ διεκδικούν τρεις παίκτες που δεν αγωνίζονται καν στα play off, με τον Εθνικό Άχνας θέτει σημαντική υποψηφιότητα με τους Ηλία και Κατσαντώνη.

Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει πλέον στο β' γκρουπ του πρωταθλήματος Cyta και οι ομάδες που θα αγωνίζονται στη Β' κατηγορία από τη νέα χρονιά έχουν ήδη γίνει γνωστές.

Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη των play out, ελάχιστο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον και ένα από τα θέματα που θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν βλέμματα σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ποιος θα αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ.

Την πρώτη τριάδα του σχετικού πίνακα, συμπληρώνουν παίκτες ομάδων που δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα play offs, έχοντας αφήσει πίσω τους ποδοσφαιριστές που διεκδικούν με τους συμπαίκτες τους το φετινό τίτλο.

Πιο αναλυτικά, ο Μάριος Ηλία, έχοντας πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρονιά σε προσωπικό επίπεδο με τη φανέλα του Εθνικού, βρίσκεται πρώτος στην κατάταξη με 19 γκολ.

Ακολουθεί ο Ανδρέας Κατσαντώνης, που επίσης αγωνίζεται με το σύλλογο της Άχνας, έχοντας βρει δίχτυα 17 φορές φέτος.

Τέλος, την αρχική τριάδα συμπληρώνει ο Έντσο Καμπρέρα, που μετράει κι εκείνος 17 τέρματα.

Οι Ζάιρο και Σολ, που ανέβαιναν εναλλάξ στην κορυφή του σχετικού πίνακα πριν την έναρξη της β' φάσης του πρωταθλήματος, είναι στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα. Και οι δύο έχουν σκοράρει 15 φορές για τις Πάφο και ΑΕΚ Λάρνακας.

τοπ σκορερ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / TELIS CHRISTOU
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα