Απόλλων Λεμεσού: Ματσίν, Αυγουστή ή κάποιος άλλος

Απόλλων Λεμεσού: Ματσίν, Αυγουστή ή κάποιος άλλος

matsin
Τελευταία βδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Απόλλωνα Λεμεσού για τη σεζόν 2023-2024.  Δύο παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν απομείνει για τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού, την Τετάρτη (08.05) στο «Αμμόχωστος» απέναντι στην ΑΕ Ζακακίου και την Κυριακή (12.05) στο «ΆλφαΜέγα Stadium»με τον Οθέλλο Αθηαίνου.

Σίγουρα, αυτή τη βδομάδα θα υπάρξουν διεργασίες, επαφές, σε ότι αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρόλα αυτά, η λογική λέει πως τα… σπουδαία θα τρέξουν με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, δηλαδή από βδομάδας.

Εντούτοις, ήδη, εδώ και μέρες, αυτό που απασχολεί τους Απολλωνίστες έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν. Αν και έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο ο Ισπανός κόουτς, Πάμπλο Ματσίν, φαίνεται ότι δεν πρέπει να είναι τόσο σίγουρη η παραμονή του στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.

Φημολογία που γίνεται όλο και πιο έντονη κάνει λόγο πως ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκος Κίρζης, το καλοσκέφτεται για αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, χωρίς να αποκλείεται η επιστροφή του Κύπριου προπονητή, Σοφρώνη Αυγουστή, στην άκρη του «κυανόλευκου» πάγκου.

Πάντως, την επιστροφή Σοφρώνη Αυγουστή την… προκρίνουν και αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα, επιφανείς και μη, με σχόλια τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και με μηνύματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Πρώτα να ολοκληρωθούν τα δύο παιχνίδια που απομένουν για τον Απόλλωνα για το φετινό πρωτάθλημα και έπειτα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ο Νίκος Κίρζης εάν θα θελήσει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Ματσίν, ή θα καλέσει για τρίτη φορά τον Σοφρώνη Αυγουστή ή εάν θα πάει σε επιλογή κάποιου άλλου κόουτς.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα