Δόξα Κατωκοπιάς: Η φτωχή σε συγκομιδή βαθμών κανονική περίοδο της στοίχισε την παραμονή

Δόξα Κατωκοπιάς: Η φτωχή σε συγκομιδή βαθμών κανονική περίοδο της στοίχισε την παραμονή

Newsroom
doxa 6.5.24
Η Δόξα τα έδωσε όλα στη β φάση του πρωταθλήματος, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά τελικά, από ότι φαίνεται, παρά την ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών στα πλέι άουτ, η πορεία της στην κανονική διάρκεια της στοίχισε.

20 βαθμούς συγκέντρωσε στiς 12 πρώτες αγωνιστικές της β φάσης (6-2-4) η Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία έκανε μια καλή πορεία για τα δεδομένα της στο β' όμιλο του πρωταθλήματος CYTA. Ωστόσο, η άσχημη σεζόν στην κανονική διάρκεια, στοίχισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρώτες 26 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας, η ομάδα της Κατωκοπιάς συγκέντρωσε μόλις 12 βαθμούς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 20 ήττες). Μάλιστα, οι τρεις νίκες της τότε ήταν στους ισχυρούς της κατηγορίας: την 15η αγωνιστική κόντρα στον Άρη Λεμεσού(2-0), τη 18η κόντρα στην Πάφο (1-0) και πρόσφατα την 21η κόντρα στην Ανόρθωση (2-0) εκτός έδρας. Δεν κατάφερε δηλαδή να επικρατήσει καμιάς ομάδας που ήταν ανταγωνιστής για την παραμονή!

Πλέον, αρχίσει να σχεδιάζει το μέλλον της στη δεύτερη κατηγορία, όπου θα στοχεύσει στην άμεση επάνοδο στα «σαλόνια» της πρώτης, με νέο προπονητή, όπως όλα δείχνουν, τον Μάκη Σεργίδη.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα