Οργανωμένοι ΑΕΚ Λάρνακας: «Πάμε να φέρουμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία»

Οργανωμένοι ΑΕΚ Λάρνακας: «Πάμε να φέρουμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία»

Newsroom
aek larnakas fans
Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν ανάρτηση για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο μπάσκετ (8/5,19:00) και τον τελικό πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ (11/5,19:00) .

Πολύ σημαντική είναι η συγκεκριμένη εβδομάδα για την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία δίνει δυο σπουδαία παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Οι οργανωμένοι φίλοι της, με ανάρτησή τους, προέτρεψαν τον κόσμο της ομάδας, να δώσει το παρόν την Τετάρτη στο ματς μπάσκετ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και την Παρασκευή σε ένα pregame πάρτι, πριν το σπουδαίο ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ποδόσφαιρο το Σάββατο.

Η ανάρτηση των οργανωμένων:

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ

Περήφανοι ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ,

Αρχικά να ευχηθούμε Καλό Πάσχα σε όλο τον ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ!

Η εβδομάδα που όλοι περιμέναμε έφτασε. Ο μεγάλος ΤΕΛΙΚΟΣ πρωταθλήματος όπου οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να πάρουν το διπλό απέναντι σε όλους και σε όλα και να επιστρέψουν με το πολυπόθητο τρόπαιο στην ΛΑΡΝΑΚΑ. Τα υπόλοιπα σε εμάς!

Πάμε λοιπόν να γράψουμε ιστορία, πάμε να φέρουμε το πιο ΜΑΓΚΙΚΟ πρωτάθλημα στην ιστορία.

ΝΙΚΗ = ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Καλούμε όλο το κόσμο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΤΙΟΝ την Τετάρτη (8/5) η ώρα 19:00 να δώσει βροντερό παρόν στο ΚΙΤΙΟΝ όπου η καλαθοσφαιρική μας ομάδα με νίκη πάει στον ΤΕΛΙΚΟ του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή(10/5) η ώρα 19:00 θα γίνει το μεγαλύτερο pregame party της χρονιάς με άφθονο ποτό και φαγητό στο οίκημα του συνδέσμου γιαυτό καλούμε όλα τα μέλη του συνδέσμου μας όπως και όλο τον κόσμο της ομάδας μας να δώσει το παρόν του.

Όσον αφορά την οργάνωση και το πρόγραμα για το Σάββατο(11/5) θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση την Τρίτη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΙΤΙΟΝ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ PRE-GAME ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

«ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ…ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ»

ΑΕΚ Η ΣΚΑΛΑ ΕΝΩΜΕΝΗ

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ…ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ

Larnaka Guardians

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα