Καρμιώτισσα: Ξέγνοιαστη, πλέον, δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς για τη σεζόν

Καρμιώτισσα: Ξέγνοιαστη, πλέον, δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς για τη σεζόν

karmiotissa
Μετά που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Α΄ Κατηγορία η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών δίνει σήμερα το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για τη σεζόν 2023-2024.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος δίνει η Καρμιώτισσα Πολεμιδίων, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Οι «πορτοκαλί» αντιμετωπίζουν η ώρα 19:00 τη Νέα Σαλαμίνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας.

Η Καρμιώτισσα είναι στην 5η θέση του ομίλου με 40 βαθμούς, η Νέα Σαλαμίνα στην 3η με 47 (όσους και ο 4ος Εθνικός Άχνας). Απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος, έτσι, οι 7 βαθμοί διαφορά δεν μπορούν να ανατρέψουν το σκηνικό και η ομάδα των Πολεμιδιών ότι και να γίνει στα ματς τερματίζει στην 5η θέση του β΄ ομίλου. Ούτε και η διαφορά 8 βαθμών που έχει από την 6η Δόξα Κατωκοπιάς (32 βαθμοί) μπορεί να ανατραπεί.

Έτσι, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία η Καρμιώτισσα θα παίξει ελεύθερα, μακριά από άγχος και πίεση, τόσο σήμερα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛεμεσού την ερχόμενη Παρασκευή.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα