ΑΕΛ: Για «αγγαρεία» στο «Δάσος»

ΑΕΛ: Για «αγγαρεία» στο «Δάσος»

ael
Στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον β΄ όμιλο η ΑΕΛ ταξιδεύει σήμερα στο Δασάκι της Άχνας.

Στις 19:00 οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στο Δασάκι για τη 13η αγωνιστική του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Το αγωνιστικό κομμάτι είναι εδώ και καιρό σε δεύτερη και τρίτη μοίρα στην ΑΕΛ, μιας και αυτό που απασχολεί άπαντες είναι ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η νέα διοίκηση του σωματείου είναι συνεχώς στο… πόδι, όπου ασχολείται τόσο με εκκρεμότητες της τρέχουσας σεζόν, αλλά διαβουλεύεται και για κινήσεις που προτίθεται να κάνει ενόψει της περιόδου 2024-2025 με πρώτιστο μέλημα την απόφαση για τον εκλεκτό για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η μέρα όμως έχει παιχνίδι και καθήκον του Αλέξη Γαρπόζη και των παικτών είναι να πάνε στο Δασάκι και να μπορέσουν να φύγουν από εκεί με καλή παρουσία και με βαθμολογικό κέρδος.

Η ΑΕΛ είναι στη 2η θέση του β΄ ομίλου με 51 βαθμούς, έχοντας πιο πίσω της τη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας με 47. Θέλοντας να μην αφήσει να τους πλησιάσει η ΑΕΛ θα πάει να κυνηγήσει το νικηφόρο πέρασμα από το Δασάκι.

Τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι σήμερα για την ΑΕΛ, η οποία στην τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Παρασκευή θα υποδεχθεί στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα