Ανόρθωση: Ένα ακόμα βήμα από τον στόχο

Ανόρθωση: Ένα ακόμα βήμα από τον στόχο

famagusta
Το «κυνήγι του εκατομμυρίου» συνεχίζεται στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τις εξελίξεις όμως να εμφανίζουν ένα «Φως στο τούνελ».

«Περηφάνια, Αναμνήσεις, Παρακαταθήκη»

Το «γνωμικό» που συνοδεύει το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τρεις λέξεις που γεμίζουν την ψυχή και την καρδιά του κάθε φίλου της «Κυρίας» όπου και αν βρίσκεται. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ιδανικές το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ομάδα να είναι με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο ο κόσμος της Ανόρθωσης δηλώνει εμφατικά παρών. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τον αγώνα που όλοι δίνουν για το γήπεδο.

Όταν όλη αυτή η αναζήτηση χρημάτων ξεκίνησε, λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα. Και που είμαστε; Μια ανάσα από το «εκατομμύριο» που η Ανόρθωση χρειάζεται για το γήπεδο της. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που αυτό το κείμενο γράφεται, οι εισφορές έχουν ξεπεράσει τις 850.000 ευρώ. Ένα ποσό εξωφρενικό, ειδικά εάν κανείς λάβει υπόψη του τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην ομάδα όσο και γενικότερα. Ο λαός της ομάδας της Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε συγκινητικά σε αυτή την πρωτοβουλία, ο καθένας με το ποσό που μπορούσε απλόχερα να προσφέρει.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτοί. Αποελίστες, Ομονοιάτες, Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί και πάει λέγοντας, στήριξαν αυτό το έργο δίχως δεύτερη σκέψη. Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να δει τις προσφορές και να καταλάβει περί τίνος πραγματευόμαστε.

Επί της ουσίας τώρα, απομένει ένα ποσό το οποίο ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από 150.000 ευρώ για να συμπληρωθεί ή και να ξεπεραστεί πιθανώς το εκατομμύριο που η ομάδα χρειάζεται. Με τον ρυθμό που τα πράγματα κυμαίνονται αυτό δεν θα αργήσει να έρθει. Μένει να δούμε από εκεί και πέρα τι θα συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι ένα. Ο κόσμος θα είναι εκεί. Γιατί δεν έχει σκοπό να αφήσει ούτε την Ανόρθωση, ούτε το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κάτι που είναι πλέον πασιφανές και εξόφθαλμο. Ούτε όμως ο υγιής Κύπριος ποδοσφαιρόφιλος και φίλαθλος, θα αφήσει την Ανόρθωση.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα