ΑΕ Λεμεσού: Οι πρώτες δηλώσεις Νικόλαου Λεβέντη ως υπεύθυνος επικοινωνίας

ΑΕ Λεμεσού: Οι πρώτες δηλώσεις Νικόλαου Λεβέντη ως υπεύθυνος επικοινωνίας

Newsroom
leventis
Στις πρώτες του δηλώσεις προέβει ο νέος υπεύθυνος επικοινωνιών της ΑΕΛ, Νικόλαος Λεβέντης, σε ραδιοφωνική εκπομπή. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το θέμα του προπονητή, την πρόσληψη Γιάννου καθώς και για το μπάτζετ της επομένης σεζόν.

Αναλυτικότερα:

«Να ευχαριστήσω τον προκάτοχο μου, Πλουτή Αβραάμ, για το εξαίρετο έργο του. Όλο το Δ.Σ αξίζουν συγχαρητήρια, στάθηκαν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας. Ευχαριστώ το νέο πρόεδρο κ. Κωνσταντίνου για την εμπιστοσύνη που μου επέδειξε να αναλάβω το εμπορικό τμήμα και το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ».

Για την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιάννου: «Ο μεγάλος στόχος είναι να λειτουργήσουμε επαγγελματικά. Ο στόχος είναι να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των ακαδημιών, κυρίως της Κ19 και της πρώτης ομάδας. Ο κ. Γιάννου είναι άριστος γνώστης των αναπτυξιακών ομάδων και θεωρούμε ότι μπορεί να το γεφυρώσει. Είναι επίσης άριστος γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου, είναι φιλόδοξος και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στη στελέχωση όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τη στελέχωση τμήματος σκάουτινγκ».

-Για το θέμα προπονητή: «Θα γίνει συνάντηση με τον Αλέξη Γαρπόζη. Ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δεν γνωρίζω αν είναι η πρώτη επιλογή. Αυτό θα το αποφασίσει ο κ. Γιάννου».

-Για το μπάτζετ της νέας σεζόν: «Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια και να μπούμε στη διαδικασία για το μπάτζετ. Θα πάμε σε μία συνετή οικονομική πολιτική και είμαι σίγουρος ότι οι επιλογές που θα γίνουν θα αναβαθμίσουν την ομάδα».

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα