Ανόρθωση,Πουλλαΐδης: Έβαλε 20 μύρια, κατακρίθηκε, έκανε λάθη, πικράθηκε αλλά και πάλι βάζει το χέρι στην τσέπη

Ανόρθωση,Πουλλαΐδης: Έβαλε 20 μύρια, κατακρίθηκε, έκανε λάθη, πικράθηκε αλλά και πάλι βάζει το χέρι στην τσέπη

Πάνος Λάρκος
poyllaidis_2
Έχει βάλει μπόλικα εκατομμύρια στην Ανόρθωση, έχει κριθεί για τα λάθη που έκανε και τα οποία παραδέχθηκε και ο ίδιος, όμως δέχθηκε κατά την παρουσία του στην Ανόρθωση έντονη και πολλές φορές ισοπεδωτική κριτική ακόμη και μέσα από την ίδια την ομάδα.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης αποχώρησε με μεγάλη πικρία και απογοήτευση από την Ανόρθωση, όμως βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να παλεύει με τα κύματα για μία ακόμη φορά δηλώνει παρόν για να βοηθήσει. Για να βάλει το χέρι στην τσέπη και να βάλει το λιθαράκι του στην προσπάθεια που γίνεται για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια και να γλιτώσει από πιθανές κυρώσεις.

«Πρέπει να στηρίξουμε αυτούς που θέλουν να αναλάβουν, πρώτος εγώ θα είμαι δίπλα τους. Παρόλη την πικρία που νιώθω δεν είναι ώρα για πικρίες και πληγές του παρελθόντος, πρέπει να προχωρήσουμε και κανένας δεν είναι πάνω από την Ανόρθωση. Το μέγεθος αυτής της ομάδας είναι μεγάλο και πρέπει να αναλογιστούμε που θέλουμε να πάμε γιατί 12 χρόνια έδωσα τα πάντα. Έχω πικρία και κάποτε θα φανεί η αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι με έβγαλαν άχρηστο. Πάντα όμως με τα λάθη μου έκανα τα πάντα για το καλό της Ανόρθωσης», ανέφερε ο κ. Πουλλαΐδης μεταξύ άλλων στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Λόγια που δείχνουν πόσο πολύ πικράθηκε και απογοητεύτηκε παρά τα τόσα πολλά που έχει δώσει στην ομάδα. Όλα δείχνουν ότι ο ίδιος θα στηρίξει με κάποιο τρόπο τη νέα προσπάθεια αλλά δεν θα είναι τόσο πολύ ενεργός. Θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα βοηθά με τον τρόπο του. Βέβαια, περισσότερα θα γίνουν γνωστά πιθανόν μετά τον σημερινό αγώνα με τον Άρη.

Να το γεμίσει…


Στόχος της Ανόρθωσης είναι να μπορέσει να γεμίσει σήμερα το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Και η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με το να πανηγυρίσει κάποια επιτυχία η ομάδα αλλά για να μπορέσει ο κόσμος με την παρουσία του να βοηθήσει οικονομικά στο να κλείσουν τρύπες και να πάει η ομάδα στην επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και δεν θα λυθούν με το να περάσει η ομάδα τα κριτήρια. Το να περάσει τα κριτήρια θα είναι ένα μικρό βήμα. Υπάρχει ένα βουνό που πρέπει να ανέβει η εταιρεία και ο όποιος Εκτελεστικός Πρόεδρος αναλάβει μιας και το χρέος είναι μεγάλο και θα χρειαστούν να γίνουν πολλά ακόμη για να καταφέρει η Ανόρθωση να… ηρεμήσει οικονομικά. Και κυρίως ίσως χρειαστεί μπόλικος χρόνος και υπομονή…

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα