ΑΠΟΕΛ: Ο Νταβίδ Γκαγιέγο πάει Αρχάγγελο!

ΑΠΟΕΛ: Ο Νταβίδ Γκαγιέγο πάει Αρχάγγελο!

Newsroom
gagiego apoel
Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο, πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, αναμένεται να φτάσει αύριο στην Κύπρο (15/5) με τελικό προορισμό τον Αρχάγγελο.

Ο Ισπανός θα συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, και οι συνεργάτες του θα ακούσουν τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος θα αναπτύξει τη φιλοσοφία του. Αν η διοίκηση μείνει ικανοποιημένη από αυτά που θα ακούσει, ενδέχεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υπογραφή συμβολαίου.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Δώνη. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος εργάζεται στην Αλ Γουαχντά της Σαουδικής Αραβίας, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από το οικονομικό σκέλος της πρότασης, καθώς και από άλλες προσφορές που έχει ενώπιόν του. Το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη με την Αλ Γουαχντά εκπνέει στο τέλος του επόμενου μήνα, γεγονός που δίνει χρόνο στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να διαπραγματευτεί.

Η αναζήτηση νέου προπονητή είναι κρίσιμη για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα επιδιώκει να βρει τον κατάλληλο ηγέτη που θα την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Η διοίκηση εξετάζει όλες τις επιλογές με προσοχή, θέλοντας να διασφαλίσει ότι η επόμενη επιλογή θα είναι η καλύτερη δυνατή για την ομάδα. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι η ομάδα θα βρει τον προπονητή που θα την επαναφέρει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα