Σε κατάσταση έκτακτου συναγερμού στην Ανόρθωση

Σε κατάσταση έκτακτου συναγερμού στην Ανόρθωση

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ανόρθωση τη στιγμή που ο ΠουλλαΪδης δεν επιθυμεί να δίνει χρήματα που άλλοι θέλουν, σε μια περίοδο όπου ο σύλλογος βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Το ένα λάθος πίσω απ’ το άλλο. Μία ομάδα που το μόνο που την κρατά όρθια αυτή την στιγμή είναι ο μεγάλος κόσμος της. Παράγοντες που κάνουν διαβουλεύσεις βδομάδες τώρα να μην μπορούν να τα βρουν. Το όνομα του Πουλλαΐδη να είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή γιατί πολύ απλά η Ανόρθωση χωρίς τον Πουλλαΐδη και την οικονομική του συμβολή…. δεν μπορεί. Είναι εξαρτημένη από τον μεγαλομέτοχο.

Τι γίνεται όμως τώρα που δεν θέλει ο Πουλλαΐδης να ρίχνει τα χρήματα του στο βαθμό που κάποιοι άλλοι θέλουν. Η Ανόρθωση είναι σε αδιέξοδο. Το πλάνο πολυμετοχικότητας απλά δεν τσουλάει. Και όσο δεν γίνεται κάτι ουσιαστικό είναι λογικό και αναμενόμενο ότι η ομάδα είναι σε μεγάλο κίνδυνο.

Τα κριτήρια είναι εκεί και παραμονεύουν. Υπάρχει ακόμη μεγάλος κίνδυνος για κυρώσεις. Οι επόμενες μέρες είναι κομβικής σημασίας και όσο δεν το αντιλαμβάνονται κάποιοι τόσο και ο κίνδυνος μεγαλώνει. Τα όσα γίνονται στην ομάδα τον τελευταίο καιρό είναι για να βγει ταινία στο Netflix. Ο Σάντης έφυγε και άφησε καμένη γη πίσω του αλλά ούτε γάτα ούτε ζημιά για τον ίδιο.

Η Ανόρθωση είναι σε κομβικό σημείο και μέσα στην βδομάδα θα προκύψουν σημαντικές εξελίξεις. Το θέμα προπονητή, ρόστερ, ομάδας γενικότερα μπαίνει στην άκρη. Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό όλων είναι μία λέξη: ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα