«Ντοναρούμα, φύγε τώρα»

«Ντοναρούμα, φύγε τώρα»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Ντοναρούμα, φύγε τώρα»

bet365

Οι δηλώσεις του Ραϊόλα περί ανανέωσης του συμβολαίου του Τζίτζιο Ντοναρούμα κάτω από συνθήκες «συναισθηματικής βίας» εξόργισαν τους τιφόζι της Μίλαν που σήκωσαν πανό ζητώντας να φύγει.

Το καλοκαίρι, ένα από τα σίριαλ ήταν το αν ο 18χρονος keeper θα δέσει το μέλλον του με τους Rossoneri καθώς το συμβόλαιό του έληγε σε 12 μήνες. Αρχικά υπήρξε διαφωνία και έγινε γνωστό ότι αυτό δεν θα συμβεί, όμως στην πορεία το σκηνικό άλλαξε και ο Τζίτζιο υπέγραψε για πέντε χρόνια με ετήσιες απολαβές 6 εκατ. ευρώ, ενώ ο αδερφός του, Αντόνιο, αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και παραμένει στο ρόστερ μέχρι σήμερα. Υστερα από την κακή πορεία της Μίλαν στο πρωτάθλημα και την οικονομική αβεβαιότητα, ο μάνατζερ του Ιταλού wonderkid, Μίνο Ραϊόλα, 'χτύπησε' ξανά λέγοντας ότι η ανανέωση υπογράφηκε «κάτω από συνθήκες συναισθηματικής βίας». Αυτό προκάλεσε την οργή των τιφόζι που σήκωσαν πανό σε βάρος του Ντοναρούμα στον αγώνα του Coppa Italia κόντρα στην Ελλάς Βερόνα. «Συναισθηματική βία με 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο και τον μισθό ενός αδερφού παράσιτο; Φύγε τώρα, η υπομονή τελείωσε».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα