Αναβλήθηκε το Τζένοα-Κάλιαρι, κλάματα στον αγωνιστικό χώρο!

Αναβλήθηκε το Τζένοα-Κάλιαρι, κλάματα στον αγωνιστικό χώρο!

bet365

Η αναμέτρηση μεταξύ Τζένοα και Κάλιαρι που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι (13.30) αναβλήθηκε λόγω του αιφνίδιου θανάτου του αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά σε όλο τον κόσμο ο ξαφνικός χαμός του αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Το κυριακάτικο μενού της 27ης αγωνιστικής στη Serie A, όπως είναι λογικό δεν θα πραγματοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες των Τζένοα και Κάλιαρι είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και ενημερώθηκαν από τα μάτριξ του γηπέδου για τον θάνατο του Αστόρι.

Μίλαν - Ίντερ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ικάρντι σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μέσα σε βαρύ κλίμα με τους παίκτες και των δύο ομάδων να ξεσπούν σε κλάματα ζητήθηκε η αναβολή της αναμέτρησης αίτημα που έγινε δεκτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστόρι ήταν ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι από το 2008 μέχρι το 2016.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα