Κιέβο – Ιντερ 1-1

Gazzetta team
Κιέβο – Ιντερ 1-1

bet365

Πέταξαν τις ευκαιρίες τους οι Νερατζούρι και στο φινάλε πληγώθηκαν στην Κιέβο, η οποία τους πήρε το 1-1 και τους άφησε με μία επιτυχία σε καρέ αγωνιστικών, να ψάχνουν τι τους φταίει.

Η ανάγκη για νίκες και επιβεβαίωση, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τον όμιλο του Champions Legue, όριζε ότι αυτό το διπλό δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνει. Ωστόσο, η Ιντερ φανέρωσε στην έδρα της ουραγού όλες τις παθογένειές της και αποχώρησε από τη Βερόνα, βλέποντας την Κιέβο να της κλέβει στο 91 το τρίποντο με το τελικό 1-1.

Ο Πέρισιτς με ωραίο πλασέ είχε δώσει προβάδισμα στους Νερατζούρι (39'). Στη συνέχεια η ομάδα του πέταξε στα σκουπίδια τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε, ώσπου στις καθυστερήσεις ο 39χρονος Πελισιέρ τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Χαντάνοβιτς, για να αφήσει την Ιντερ με μία επιτυχία σε τέσσερις αγωνιστικές. Οσο για την Κιέβο, αυτή ήταν η έκτη σερί ισοπαλία και ενώ οι τέσσερις είναι με τον Ντι Κάρλο στον πάγκο της, δείχνοντας ότι το... παλεύει.

Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Ντεπάολι, Μπάνι, Ροσετίνι, Μπάρμπα, Κιγίνε (46' Γιαροζίνσκι), Ριγκόνι, Χέτεμαϊ, Τζακερίνι (77' Μπίρσα), Μετζορίνι (61' Στεπίνσκι), Πελισιέρ

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Σκρίνιαρ, Ντ' Αμπρόζιο, Ζοάο Μάριο (81' Μπόρχα Βαλέρο), Μπρόζοβιτς Ναϊνγκολάν (67' Βιτσίνο), Πολιτάνο (75' Μαρτίνες), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Την ίδια στιγμή Πάρμα και Μπολόνια έμειναν σε ισοπαλία χωρίς γκολ, με τον βαθμό να μην βοηθάει τους φιλοξενούμενους να βγουν από την τριάδα του υποβιβασμού, αλλά να στέλενει τους γηπεδούχους στο +9 από την αντίπαλό τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα