Γιουβέντους: Ζιντάν και Κλοπ αν φύγει ο Αλέγκρι

Θοδωρής Βασίλης
Γιουβέντους: Ζιντάν και Κλοπ αν φύγει ο Αλέγκρι

bet365

Ζιντάν, Κλοπ και Ντεσάμπ είναι οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Γιουβέντους σε περίπτωση που ο Μαξ Αλέγκρι αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο μεγάλος στόχος της Γιουβέντους την φετινή σεζόν είναι το Champions League και όπως αναφέρει η Tuttosport η θέση του τεχνικού των «μπιανκονέρι» θα μπει σε κίνδυνο σε περίπτωση που η Γιουβέντους αποκλειστεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην φάση των 16.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, υπάρχουν ήδη τρεις υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Ιταλό τεχνικός. Πρώτος και καλύτερος ο Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος είναι ο αγαπημένος του προέδρου, Αντρέα Ανιέλι και αυτή την στιγμή είναι χωρίς ομάδα.

Δεύτερος υποψήφιος κι επιθυμία είναι ο Γιούργκεν Κλοπ αν και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας θα πρέπει να ξεπεραστεί και η δυνατή σχέση μεταξύ του Γερμανού και της Λίβερπουλ.

Τέλος, τρίτος υποψήφιος είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ παρότι είναι αρκετά κάτω στις προτιμήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα