Σάρι για Κριστιάνο: «Έκανε “θυσία” που έπαιξε...» (vid)

Σάρι για Κριστιάνο: «Έκανε “θυσία” που έπαιξε...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σάρι για Κριστιάνο: «Έκανε “θυσία” που έπαιξε...» (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ξανά αλλαγή από τον Μαουρίτσιο Σάρι, φάνηκε να μην το παίρνει καλά γι' ακόμα μια φορά, όμως, ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους ισχυρίστηκε πως ο Πορτογάλος είχε πρόβλημα τραυματισμού και τελευταία δεν αποδίδει...

Ο CR7, στο ντέρμπι απέναντι στη Μίλαν το βράδυ της Κυριακής, αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό και το σπριντ τη στιγμή της αλλαγής δεν φανέρωσε κάποιο πρόβλημα...

Κατευθύνθηκε αμέσως στ' αποδυτήρια και σύμφωνα με το SkySport Italia, αποχώρησε από το γήπεδο πριν καν τελειώσει το παιχνίδι με τους «ροσονέρι».

«Έκανε “θυσία” ακόμα και που έπαιξε σε αυτό το ματς και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά του. Ήταν παρών σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εκείνον κι έκανε τα πάντα για να παίξει, αλλά είδα ότι δεν ήταν καλά και θέλησα να τον βγάλω από το ματς.

Εδώ και καιρό έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα στο γόνατο και όταν παίζει σε μεγάλη ένταση, τότε πιέζει τον εαυτό του και κάνει κακό στη γάμπα και τους μύες του. Επηρεάζει τις εμφανίσεις του και δεν είναι όσο καλός θα θέλαμε αυτή τη στιγμή» ήταν τα λόγια του Σάρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα