Θετικός στην περικοπή του μισθού του ο Ρονάλντο (pic)

Θετικός στην περικοπή του μισθού του ο Ρονάλντο (pic)

Gazzetta team
Θετικός στην περικοπή του μισθού του ο Ρονάλντο (pic)

bet365

Ο Πορτογάλος σταρ είναι θετικός στο ενδεχόμενο περικοπής του μισθού του ώστε να μην δημιουργηθούν οικονομικά προβλήματα στην διοίκηση της Γιουβέντους, εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ρονάλντο μετά από συζητήσεις που είχε με την διοίκηση των «μπιανκονέρι» δέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε για μείωση των απολαβών του. Αυτό σημαίνει πως ο 35χρονος άσος θα έχει απώλεια κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα ο Πορτογάλος βοήθησε τα νοσοκομεία της χώρας του, καταβάλλοντας ένα μεγάλο ποσό. Επίσης, βλέποντας όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση που περνάει η χώρα του πρόκειται να προχωρήσει και στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για νοσοκομεία που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Περικοπές μισθών θα πραγματοποιηθούν και στους υπόλοιπους παίκτες του συλλόγου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η «TuttoSport» και εκτός απροόπτου θα ακολουθήσουν κι αυτοί το παράδειγμα του Ρονάλντο, μετά τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ιταλία, εξαιτίας του Covid-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα