Ρόμα - Έμπολι 2-0: Επιστροφή στις νίκες με «σφραγίδα» Ντιμπάλα

Βασίλης Μπαλατσός
Ρόμα - Έμπολι 2-0: Επιστροφή στις νίκες με «σφραγίδα» Ντιμπάλα

bet365

Η Ρόμα μετά από δυο διαδοχικές ήττες επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Έμπολι στο «Ολίμπικο», ανέβηκε στην τρίτη θέση και έπιασε τη δεύτερη Ίντερ στους 40 βαθμούς. Πρωταγωνιστής ο δημιουργός των δυο γκολ, Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Ρόμα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Νάπολι και τον αποκλεισμό από το κύπελλο κόντρα στην Κρεμονέζε επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με πρωταγωνιστή τον δημιουργό Πάουλο Ντιμπάλα επικράτησε με 2-0 της Έμπολι στο «Ολίμπικο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, όσους έχει και η δεύτερη Ίντερ.

Οι Τζιαλορόσι προηγήθηκαν από νωρίς, μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ιμπάνιεθ έκανε την καρφωτή κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 6', ο Ντιμπάλα εκτέλεσε εκ νέου κόρνερ από την ίδια πλευρά, αυτή τη φορά ο Τάμι Έιμπραχαμ πήρε την κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Ο 29χρονος σταρ των Ρωμαίων έφτασε τις επτά ασίστ σε 20 εμφανίσεις, ενώ έχει σκοράρει και δέκα φορές.

Η Ρόμα χωρίς να εντυπωσιάσει έλεγξε το παιχνίδι, είχε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως το 2-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης

«Διπλό» η Λέτσε κόντρα στην Κρεμονέζε

Με το «διπλό» έφυγε η Λέτσε από την έδρα της Κρεμονέζε, «καθαρίζοντας» στο δεύτερο μέρος και φτάνοντας στη σημαντική νίκη με 2-0. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν στο 58ο και στο 69ο λεπτό οι Μπασκιρότο και Στρεφέτσα αντίστοιχα, ενώ με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Μπαρόνι ανέβηκε στη 14η θέση της βαθμολογίας. Στην τελευταία θέση παραμένουν οι γηπεδούχοι, που δεν δείχνουν ικανοί να σώσουν τη χρονιά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα