Serie A: «Πάτησε» τετράδα με Ιμόμπιλε η Λάτσιο, έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Φιορεντίνα (vid)

Ιάσονας Θεριός
Serie A: «Πάτησε» τετράδα με Ιμόμπιλε η Λάτσιο, έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Φιορεντίνα (vid)

bet365

Με δύο τέρματα του Ιμόμπιλε η Λάτσιο πέρασε από την έδρα της Σαλερνιτάνα (2-0) και ανέβηκε στην 4η θέση της Serie A - μια ανάσα από την εντός έδρας ήττα από την Έμπολι έφτασε η Φιορεντίνα που ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη σε 1-1.

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η Λάτσιο, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σαλερνιτάνα εκτός έδρας, «έπιασε» τετράδα και συνεχίζει να ονειρεύεται την έξοδο στο Champions League. Στο δεύτερο μέρος «καθάρισαν» οι Λατσιάλι, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή, τον αρχηγό τους, Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός στράικερ στο 60' βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και από κοντά έκανε γκολ την πάσα του Μάρουσιτς, ενώ εννιά λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, εξαιτίας της αποβολής του Μπρον στο 89', ενώ ένα λεπτό μετά ο Αλμπέρτο σπατάλησε την ευκαιρία να κάνει το 3-0, αστοχώντας σε πέναλτι.

Γλίτωσε την ήττα στο 85' η Φιορεντίνα

Σε κακή κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Φιορεντίνα, που στο πρωτάθλημα αγνοεί τη γεύση της νίκης από τις αρχές του έτους. Αυτή τη φορά, οι Βιόλα γλίτωσαν λίγο πριν το τέλος την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Έμπολι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Καμπιάγκι, ενώ τους γηπεδούχους «λύτρωσε» στο 85' το τέρμα του Καμπράλ. Στη 14η θέση συνεχίζει η Φιορεντίνα, στη 12η η Έμπολι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα