Ναϊνγκολάν: «Στην Αντβέρπ μού φέρθηκαν σαν παράσιτο, στη Σπαλ παίζω για φυστίκια»

Ναϊνγκολάν: «Στην Αντβέρπ μού φέρθηκαν σαν παράσιτο, στη Σπαλ παίζω για φυστίκια»

bet365

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν αποκάλυψε λεπτομέρειες από το άδοξο τέλος του στην Αντβέρπ και δήλωσε ότι λαμβάνει συμβολική αμοιβή στη Σπαλ με την οποία υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η περιπετειώδης καριέρα του Ράτζα Ναϊνγκολάν συνεχίζεται στην Ιταλία, εκεί όπου επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο για χάρη της Σπαλ (Serie B) μετά το άδοξο τέλος της πρώτης επαγγελματική θητείας του στο Βέλγιο με τη φανέλα της Αντβέρπ.

Ο βετεράνος Βέλγος μέσος εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το κλαμπ έχοντας τεθεί εκτός ομάδας με απόφαση του προέδρου, έπειτα από τα καμώματα του πρώτου ο οποίος απεικονίστηκε να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο στον πάγκο και τον Οκτώβριο του 2022 συνελήφθη καθώς οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Λίγους μήνες μετά, ο άλλοτε μέσος των Ρόμα, Ίντερ και Κάλιαρι έδωσε συνέντευξη στην «Gazet van Antwerpen» και αποκάλυψε τη δική του εκδοχή για τον τουλάχιστον άκομψο τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η θητεία του στον σύλλογο της Αμβέρσας, κατηγορώντας τη διοίκηση πως του φέρθηκε σαν παράσιτο και του στέρησαν τη δυνατότητα να μείνει δίπλα στην οικογένειά του και τις κόρες του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη Σπαλ με την οποία υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο ως το καλοκαίρι (οψιόν ανανέωσης βάσει επίτευξης στόχων) και δήλωσε ότι α μείβεται με... φυστίκια, αλλά τουλάχιστον χαίρεται και πάλι το ποδόσφαιρο.

«Στην Αντβέρπ μού φέρθηκαν σαν παράσιτο, σαν να ήμουν ένα κομμάτι σκ@@@. Είχαν τον Όφερμαρς αθλητικό διευθυντή και οι παίκτες πίεζαν για να με επαναφέρει στην πρώτη ομάδα, αλλά κανείς δεν τολμούσε να πάει κόντρα στον Gheysens (πρόεδρος Αντβέρπ). Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα με τη β' ομάδα, στήριξα τους νεότερους παίκτες. Έχω υπάρξει σε πολλούς συλλόγους αλλά κανένας δεν μου φέρθηκε έτσι, δεν μπορούσα καν να μπω στο προπονητικό κέντρο από την κεντρική είσοδο. Έμπαινα μόνο όταν είχαν φύγει οι παίκτες της πρώτης ομάδας. Έπρεπε να πηγαίνω σε ξεχωριστά αποδυτήρια κάθε μέρα. Σε κάποιο σημείο μού έκλεψαν μέχρι και το ρολόι μου, γιατί μπαινόβγαιναν τόσα νέα παιδιά στα αποδυτήρια.

«Ο βασικός λόγος που επέστρεψα στο Βέλγιο ήταν οι κόρες μου. Γιατί αλλιώς θα τις έβλεπα μόνο στις διακοπές. Ήθελα να μείνω στην Αμβέρσα. Ακόμα κι αν θα έχανα λεφτά, το οποίο και έγινε, δεν με πείραζε. Αλλά ο πρόεδρος με έκανε να φύγω από τη χώρα και δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Στη Σπαλ παίζω για φυστίκια, αλλά τουλάχιστον το ευχαριστιέμαι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συμπαίκτης του Γιάννη Φετφατζίδη στους Μπιανκατζούρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα