Σόλσκιερ για Χάαλαντ: «Τον πρότεινα στη Γιουνάιτεντ αλλά δεν με άκουσαν»

Σόλσκιερ για Χάαλαντ: «Τον πρότεινα στη Γιουνάιτεντ αλλά δεν με άκουσαν»

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε ότι είχε προτείνει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τιμή... ευκαιρίας των τεσσάρων εκατ. ευρώ, αλλά ο σύλλογος δεν τον άκουσε.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σπάει κάθε ρεκόρ στην Αγγλία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, εκπληρώνοντας από νωρίς τις προσδοκίες γύρω από το όνομά του στον μαγικό κόσμο της Premier League. Την ίδια ώρα, το αντίπαλο δέος της πόλης, η Μάντσεστερ Γιουνάιεντ, βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού φορ ώστε να ανέβει επίπεδο ενόψει της νέας χρονιάς και να χτίσει ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο με τον Μάρκους Ράσφορντ.

Κι όμως, στο παρελθόν οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τον Νορβηγό στράικερ, προτού μάλιστα γίνει σούπερ σταρ. Εκτός από τις διαπραγματεύσεις το 2019, πριν δηλαδή μετακομίσει τελικά στην Ντόρτμουντ, ο Χάαλαντ προτάθηκε στη Γιουνάιτεντ το 2018 όταν ακόμα ήταν στην Μόλντε. Μια εισήγηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος ήταν ο προπονητής του στον νορβηγικό σύλλογο, λίγους μήνες πριν αναλάβει ως υπηρεσιακός την παλιά του ομάδα.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο εκδήλωσης με φίλους της Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, ο Σόλσκιερ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Χάαλαντ έστω κι αν δεν τον κατονόμασε, λέγοντας πως όταν στην Μόλντε προσέφερε τον 18χρονο τότε φορ για μόλις τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αλλά η πλευρά της Γιουνάιτεντ τον αγνόησε, χάνοντας έτσι μέσα από τα χέρια της τον άνθρωπο που κατέχει πλέον το ρεκόρ τερμάτων σε μια χρονιά στην Premier League και που η αξία του ανέρχεται σε εννιαψήφιο ποσό.

«Τους κάλεσα έξι μήνες πριν μου προσφέρουν τη δουλειά στη Γιουνάιτεντ, και τον πρότεινα για τέσσερα εκατ. ευρώ. Τέσσερα εκατομμύρια! Έπρεπε να είναι σε μας τώρα, αλλά δεν με άκουσαν. Μη ρωτάτε πού είναι τώρα, γιατί ο Χάαλαντ πλέον σπάει όλα τα ρεκόρ με τη Σίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα