Ουντινέζε - Γιουβέντους 0-3: Κυρίαρχη στην πρεμιέρα με τριάρα στο Ούντινε (vid)

Νίκος Κικίδης
Γιουβέντους

bet365

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος γεμάτο γκολ και υποσχέσεις, η Γιουβέντους άλωσε με 3-0 την έδρας της Ουντινέζε και ξεκίνησε με το δεξί στη φετινή Serie A.

Η περσινή σεζόν έκλεισε γεμάτη παράπονα κι αμφιβολίες, όμως η φετινή ξεκινά με χαμόγελα και υποσχέσεις! Στην πρεμιέρα της στη Serie A η Γιουβέντους φρόντισε να καθαρίσει από το πρώτο μέρος το ματς απέναντι στην Ουντινέζε και με την άνετη νίκη με 3-0 έκανε το τέλειο ποδαρικό στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αρχή του αγώνα μάλιστα δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί καλύτερη για τη Γηραιά Κυρία, αφού μόλις στο 2΄ο Κιέζα εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος στην αντίπαλη άμυνα και τιμώρησε τους γηπεδούχους για το 1-0. Στο 19΄ο Εμποσέλε έκανε χέρι στην περιοχή, ο Βλάχοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι κι ευστόχησε για να χαρίσει σκορ ασφαλείας στην ομάδα του. Ένα ιδανικό πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το κερασάκι στην τούρτα της καθυστερήσεις, όταν ο Καμπιάσο σέρβιρε για τον Ραμπιό που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Με το σκορ πλέον στα ύψη το β΄μέρος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, αν και η Ουντινέζε είχε τις ευκαιρίες της για να επιστρέψει στο ματς. Κύριος αρωγός ευκαιριών ο Σάμαρντζιτς που δοκίμασε την ετοιμότητα του Σέζνι στο 63΄, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα σέρβιρε για τον Λόβριτς που δεν κατάφερε ωστόσο να σκοράρει.

Μια ακόμα μεγάλη επέμβαση του Σέζνι σε προσπάθεια του Πέρεθ (83΄) ήταν η τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πετύχουν το γκολ της τιμής, σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά κρίθηκε από την απόδοση της Γιουβέντους στο πρώτο 45λεπτο.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο, Γουεά (46΄ΜακΚένι), Καμπιάσο (70΄Ίλινγκ Ζούνιορ), Μιρέτι (46΄Φατζιόλι), Ραμπιό, Λοκατέλι, Κιέζα (77΄Μίλικ), Βλάχοβιτς (85΄Γιλντίζ)

 

SERIE A Τελευταία Νέα