Έμπολι - Γιουβέντους 0-2: Επιστροφή στις νίκες με... σβηστές μηχανές!

Νίκος Κικίδης
juventus_win

bet365

Με γκολ σε κάθε ημίχρονο η Γιουβέντους άλωσε την έδρα της Έμπολι (0-2) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα για να ανέβει στην τρίτη θέση της Serie A.

Η εντός έδρας ισοπαλία με τη Μπολόνια τελικά δεν εκτροχίασε τη Γιουβέντους! Με γκολ σε κάθε ημίχρονο η Γηραιά Κυρία λύγισε χωρίς να... ιδρώσει την Έμπολι με 2-0 και σύλλεξε το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν που την έστειλε στην τρίτη θέση της Serie A.

Το ματς μάλιστα δεν άργησε να γείρει υπέρ των φιλοξενούμενων, αφού μόλις στο 24΄ο Ντανίλο πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή κι εκτέλεσε ιδανικά για να ανοίξει το σκορ. Στο 39΄η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της μετά από παράβαση του Μαλέ εντός της περιοχής, όμως ο Μπερίσα νίκησε τον Βλάχοβιτς από το σημείο του πέναλτι για να κρατήσει προσωρινά ζωντανή την Έμπολι.

Ό,τι ωστόσο δεν κατάφερε ο Σέρβος, το πέτυχε τελικά ο Κιέζα στο 82΄. Αφού προειδοποίησε στο 59΄ με καλοζυγισμένο σουτ, ο Ιταλός έκανε τη ζημιά στο τελευταίο δεκάλεπτο με άριστο τελείωμα στο τετ-α-τετ για το 2-0. Μίλικ και Κιν είχαν τις ευκαιρίες τους στις καθυστερήσεις να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, όμως δοκάρι και αστοχία κράτησαν τα επίπεδα στο 2-0.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, ΜακΚένι (84΄Γουεά), Κόστιτς (71΄Καμπιάσο), Λοκατέλι, Μιρέτι (62΄Πογκμπά), Ραμπιό, Κιέζα (83΄Κιν), Βλάχοβιτς (71΄Μίλικ)

Νίκη ξανά για Λέτσε

Τρίποντο πανηγύρισε και η Λέτσε, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Σαλερνιτάνα κι επέστρεψε στις επιτυχίες. Τον δρόμο της νίκης άνοιξε ο Κρστόβιτς στο 6΄, με τον Στρεφέτσα να σφραγίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα