Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάει δικαστικώς την Γιουβέντους, αξιώνει 19,9 εκατ. ευρώ!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάει δικαστικώς την Γιουβέντους, αξιώνει 19,9 εκατ. ευρώ!

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάει δικαστικώς την Γιουβέντους, αξιώνει 19,9 εκατ. ευρώ!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινείται νομικά ενάντια στη Γιουβέντους και αξιώνει να του καταβληθούν χρήματα από την περίοδο του Covid.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του άλλοτε συλλόγου του, τη Γιουβέντους της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 2018 ως το 2021 για να πάρει ένα χρηματικό ποσό που είχε «παγώσει» εξαιτίας του lockdown λόγω της πανδημίας του Covid.

Μετά την παύση του ποδοσφαίρου για 105 ημέρες (από τις 9 Μαρτίου ως τις 22 Ιουνίου του 2020) επετράπη η πρώτη επανέναρξή του χωρίς την παρουσία του κοινού στις κερκίδες, αυξάνοντας τις δυσκολίες των συλλόγων λόγω έλλειψης εσόδων στα ταμεία. Η Γιούβε τότε έκανε δύο μισθολογικές αναπροσαρμόσεις. Η πρώτη ήταν συλλογική και αφορούσε εξίσου ολόκληρη την ομάδα (συν τον προπονητή) και η δεύτερη συζητήθηκε με κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», το συνολικό ποσό που αξιώνει ο πολύπειρος επιθετικός, από τη διοίκηση της «βέκια σινιόρα» ανέρχεται στα 19,9 εκατομμύρια ευρώ.Ήδη, οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν πάρει από την εισαγγελία του Τορίνο τα απαραίτητα έγγραφα και ετοιμάζονται να προσφύγουν στην ιταλική δικαιοσύνη. Θυμίζουμε ότι κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος τελικά ήρθε σε εξωδικαστική συμφωνία με τη Γιούβε.

Θυμίζουμε ότι λίγα 24ωρα πριν, ο πολύπειρος Ιταλός διεθνής Λεονάρντο Μπονούτσι, αποφάσισε επίσης να κινηθεί νομικά ενάντια στους «Μπιανκονέρι» για προσβολή της δημόσιας εικόνας του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα