Τζένοα - Νάπολι 2-2: Οι Παρτενοπέι επέστρεψαν στο φινάλε και έσωσαν τον βαθμό (vid)

Νίκος Κικίδης
Νάπολι ισοπαλία

bet365

Αν και απέτυχε να νικήσει για δεύτερη σερί αγωνιστική, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα για τη Νάπολι που επέστρεψε με δυο γκολ στο φινάλε κόντρα στη Τζένοα και γλίτωσε τον βαθμό (2-2).

Το διάλειμμα των εθνικών δεν φάνηκε να δρα ευεργετικά για τη Νάπολι. Το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία είχε χρόνο για να συνέλθει από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Λάτσιο, αλλά το πλάνο... στράβωσε νωρίς στην έδρα της Τζένοα. Αν και κατάφεραν να περισώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας με δυο γκολ στο τέλος, οι Παρτενοπέι απέτυχαν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και περιορίστηκαν στο 2-2 και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρώτοι στο ματς χτύπησαν οι Γενοβέζοι που άνοιξαν το σκορ στο 40΄με τον Μπανί, ενώ στο 56΄ο Ρέτεγκι εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα για να σκοράρει με μονοκόμματο σουτ και να γράψει το 2-0.

Η δυσκολία στην παραγωγή φάσεων μαρτυρούσε πως η Νάπολι δύσκολα θα απέφευγε την ήττα, αλλά όλα άλλαξαν στο τελευταίο τέταρτο. Αρχικά ο Ρασπαντόρι στο 76΄μείωσε για τους Παρτενοπέι, οι οποίοι ισοφάρισαν οκτώ λεπτά αργότερα με απίθανο βολέ του Πολιτάνο στην κίνηση!

Ο χρόνος ωστόσο δεν αρκούσε για την ολική ανατροπή, με την Νάπολι να περιορίζεται στην ισοπαλία και μαζί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα